Podporuje Slovensko politiku ekonomického terorizmu ?

18. mája 2019, cudzinec, Nezaradené

Sankcie USA voči spoločnosti Huawei sú dokonalým príkladom ekonomického terorizmu, slúžiaceho na ochranu záujmov amerických korporácií. Slovensko by nemalo uzatvárať žiadne zmluvy s vládou krajiny, ktorá popiera základné princípy slobodného trhu.

Je nepochybné, že za sankciami voči Huawei nestoja obavy zo špionáže (napokon v otázkach nelegálnej špionáže držia svetový primát práve USA a nie sú cieľom reštrikcií len pre zbabelosť predstaviteľov EÚ a jej členských krajín), ale obchodné záujmy amerických korporácií, ktoré majú strach z konkurencie. O produktoch čínskej spoločnosti sa už dnes dá povedať, že patria medzi technologickú špičku a pri nastavenej cenovej politike začínajú získavať prevahu. Nečudo, že sa konkurenti čínskeho výrobcu snažia brániť všetkými možnými spôsobmi, vrátane neférovej vládnej pomoci.

Čo na to Slovensko ? Nerobme si ilúzie, na Slovensku drží moc v rukách rovnako zbabelá verchuška, ako kdesi v Bruseli. Nehovoriac o tom, že dlhé roky stál na čele únie otrok korporácií J.C.Juncker, ktorého schopnosti dnes končia v nejednom prípade pri snahe – udržať sa na nohách, a nebyť terčom ďalších vtipov. Slovensko už dlhodobo nemá vlastnú politiku, čo dokonale ilustrujú aj rôzne kritické výroky na adresu poslanca Blahu, kde kritici opakovane argumentujú slovami – „nemôžeme ísť proti oficiálnej vládnej línii“. Ešte komickejšie vyznievajú výroky parlamentného šéftrola z radov OĽANO, ktorý vidí trolov všade, len nie ráno – v zrkadle.

Akákoľvek zmluva s USA pri súčasnej politike ekonomického „terorizmu“ Bieleho domu je zločinom proti slovenskému národu a záujmom Slovenska. A je hanbou, pokiaľ existuje spolupráca s vydieračmi …

Blížia sa parlamentné voľby. Ešte pred nimi budú voľby do európskeho parlamentu. Je v záujme Slovenska, aby naše potreby neboli v rukách kolaborantov cudzieho záujmu, ale práve naopak – ľudí, ktorí majú k Slovensku a slovenskému národu úprimný vzťah, a vedia rozoznať pravdu od lži.

Ak chce niekto otročit na teroristov, nikto mu nebráni. Nech ho aj živia …