Šašo (skoropremiér) z liberálneho domu

29. mája 2019, cudzinec, Nezaradené

Akákoľvek koalícia za účasti Sulíka a Matoviča bude stabilná asi tak, ako dvojnohá stolička v hurikáne …

Je tragédiou slovenského parlamentného systému, že zamestnanci daňového poplatníka si môžu “drzo otvárať papuľu a vyskakovať” s kým pôjdu či nepôjdu do koalície. Tým skôr, že v honbe za mocou a vlastným prospechom sa spoja aj s diablom, ak majú z toho prospech.

Šašo z liberálneho domu, ktorý si musel vypchať suspenzor, aby sa cítil ako chlap … či nápisom na tričku dehonestoval podstatu rodiny, by chcel opäť skladať koalíciu a určovať pravidlá. Asi zabudol na svoj posledný pokus, kde ako sopľavé decko v priamom prenose prosíkal, aby sa na všetko možné zabudlo (len nech je on šéf). A zabudol aj …

… že časy LenOna má tento národ našťastie už za sebou …

Možno si tento liberálny LenOn naozaj myslí, že on vyvedie Slovensko z marazmu. Samoľúby politický narcis ešte stále nepochopil, že jeho “kúzlo” dávno pominulo a ostala len šupka politického kaskadéra, prichyteného pri referátoch v Kočnerovej kuchyni, či na maďarskej posiedke s Kotlebom, ktorý mu v eurovoľbách poriadne naložil … a konečným rezultátom bolo pokrytecké vyhlásenie “splnili sme cieľ dvoch mandátov”. Nebuď smiešny, šaško z liberálneho domu. Nuž áno, čo iné asi ostáva politickým zúfalcom, keď na viac nemajú.

Ale skúsme načrieť aj do iného súdka … napríklad Slovana so sekerou do peňaženky národa … zaťatou …

Bombastické vyhlásenia o prínose účasti v KHL pre reprezentáciu sú dávno v prachu dejín, a ostala po nich akurát draho rekonštruovaná stará búda v Bratislave, ktorej celkové náklady by Lotyšom postačili na štyri nové štadióny … a pokorná myšlienka o návrate do najvyššej slovenskej súťaže. Lenže … aj napriek pokryteckému postoju Nitry, Trenčína a Košíc, podobný postup by bol hanebnosťou a ďalším krútením pravidiel. Ak sa klub dobrovoľne (vo vlastnom záujme) z najvyššej súťaže odhlásil, nech sa teraz do nej pekne prebojuje. Ak mohol svojho času prežiť pád do jednej z nižších súťaží jeden zo škótskych futbalových gigantov (vtedy to bolo pre dlhy), prečo by nemohol aj Slovan ? Tým skôr, že jeho pôsobenie v KHL prinieslo viac hanby, než úžitku (ten vlastne skoro žiadny nebol).

Každý by mal platiť za svoje chyby … aj Slovan. Ohýbanie pravidiel a hľadanie výnimiek (pretože o splatení dlhov nemôže dnes ani len snívať) len škodí …