A povstali falošní bojovníci . ..

13. júna 2019, cudzinec, Nezaradené

Bardi slušnosti, morálky a zákonnosti … skrývajúci biľag oddanosti minulému režimu za prekvapený výraz nevinnosti, pretože oni nevedeli, za čo dostali pozície na strategických pracoviskách … alebo významné riadiace posty …

Márnosť šedivá … aj by im niekto veril, keby sme si danú dobu nepamätali. To len synáčikovia okresných tajomníkov strany, či ich nohsledi si myslia, že sa zabudlo. Ako sa “hrdinsky” šplhali po chrbtoch spolužiakov a kolegov za svojimi cieľmi, za svojou kariérou. Peniaze a výhody krvavého režimu (ako mu dnes hovoria) im začali vadiť až vtedy, keď ich pramienok vyschol.

A tak mi jeden z týchto pohrobkov napísal, vraj som fanatický komunista, a ešte sa tým aj chválim. Celkom ma to pobavilo, pretože asi nepozná význam slova fanatizmus – fanatik. Jeden fanatik sedel kedysi na sudcovskej stoličke a vrieskal po obvinených z atentátu na Hitlera, že sú banditi, teroristi a zločinci. Vypočúval obvinených, pričom vedľa na stole ležala rozkladajúca sa mŕtvola jedného zo spoluvinníkov, ktorý nečakal na povestné metódy gestapa a radšej opustil svet živých sám. Kto by si vtedy pomyslel, že raz nájde svojich nasledovníkov.

Na Slovensku … kde primitívni netvori mávajú telami obetí zločinu ako nejakou zástavou a zneužívajú ich tragédiu na dosiahnutie vlastných cieľov. Potomkovia R.Freislera … či skôr dediči jeho bezohľadnosti a neľudskosti.

Veríte, že podobný netvor vie, čo znamenajú slová – česť, morálka, zákon, spravodlivosť ? Veríte, že podobný netvor je človek ?

Márne sa on snaží, aby ma akýmkoľvek spôsobom pohanil. Nech povie či napíše čokoľvek hanlivé či posmešné, desilo by ma niečo úplne iné …

Predstava, že by s mojimi názormi taký netvor – súhlasil.