Moc za každú cenu s kýmkoľvek . . .

16. júna 2019, cudzinec, Nezaradené

Aj napriek mediálnej “cigánskej” férovke sa zdá pred voľbami 2020 jedna vec istá – víťazstvo SMER-u, bez ohľadu na to, či bude vedený R.Ficom alebo niekým iným.

A pomaly sa črtá aj istota v druhej veci – Fico dostane poverenie na zostavenie vlády, ale neuspeje. A neuspeje ani v prípade, ak by urobil názorový kotrmelec v podobe spolupráce s M.Kotlebom. Aj keď … nie, nebudeme rozoberať práva voliča na slobodný výber zástupcu. Demokracia je o všetkom, len nie o záujme voličov. V demokracii je totiž všetko na predaj … napríklad aj mandát prezidenta.

A tak sa zdá, že sa dostane k moci “cigánska” koalícia. Pre ilustráciu, za detstva sa hovorilo pri klamstve, že jeho autor – cigáni, až sa hory zelenajú. A tie slovenské sa budú poriadne zelenať, pretože čo potenciálny člen budúcej koalície, to klamár ako vyšitý … alebo krmič hadov. Priam hurónsky rehot sa ozýva pri samozvanom “ochrancovi” peňazí občana Beblavom, ktorému v honbe za mocou nevadí nič, ani Kiska. Aký to názorový obrat oproti dňom po voľbách 2016, keď sa nechcel spojiť s nikým, na kom by bol čo i len náznak mokrej nitky.

O ostatných potenciálnych koaličníkoch si netreba robiť žiadne ilúzie …

Budúcnosť Slovenska najlepšie ilustruje koalícia PS – SPOLU. Ironicky preložené – Spolu Privatizujeme Slovensko. Aj keď dnes už nie je veľa na rozdávanie, časom sa dočkáme úplne servilného postoja voči medzinárodnému terorizmu v podaní USA, snahám o schválenie dlhodobého (určite nie dočasného) pobytu amerických vojakov na slovenskom území, či pokračujúcej podpore vydierania tých, ktorí sa nechcú podriadiť imperiálnej politike Bruselu a Bieleho domu.

Netreba si robiť ilúzie – na mapách budúcej európskej federácie, stojacej na podvode s názvom Lisabonská zmluva, je všetko možné, ale Slovensko – určite nie. Ani ako Horné Uhry alebo Felvidék. A tento cieľ má naplniť kolaborantská zberba, ktorá chce vládnuť po voľbách 2020.