Kiska končí v politike

9. júla 2019, cudzinec, Nezaradené

Exprezident sa vyjadril, že nechce v politike oligarchov, čím vlastne oznámil svoj koniec v politických aktivitách. Samozrejme, ak svoje slová myslel vážne, pretože už z minulosti vieme, ako často nielen zmenil názor, ale aj nehovoril pravdu.

A.Kiska je dokonalým prototypom oligarchu, tak myslením či konaním. Možno aj preto mu bol blízky ukrajinský oligarcha, exprezident P.Porošenko. Snáď mu aj trochu závidel, najmä z hľadiska možností, ktoré (našťastie) slovenský prezident nemá.

Nech sa už pozrieme na mandát Kisku akokoľvek, našťastie už skončil a predpoklady na jeho úspešné pôsobenie vo výkonnej politike sú minimálne. Ľudí si všimne len vtedy, keď ich potrebuje. Kto snáď o tom pochybuje, nech si položí otázku, v ktorej krajine okrem Slovenska by po takom zločine, aký sa odohral vo Veľkej Mači, prezident najprv dokončil dovolenku … a potom ešte podobnú tragédiu využíval pre naplnenie vlastných cieľov.

Ostáva len požiadať Kisku, aby pri svojom odchode poriadne mával, nech všetci môžeme veriť v úprimnosť jeho vyjadrenia …