Založ si blog

Slušné Slovensko ? Bez Sulíka a jemu podobných . . .

Áno, aj bez Fica, Danka a spol. Ale v prvom rade bez tých, ktorí nikdy a nič nevedia a teda nie sú spôsobilí riadiť ani prevádzku verejnej latriny …

Nevedel Sulík, že pred voľbami 2010 oslovil množstvo voličov odmietnutím spolupráce s Dzurindom a Miklošom ? Nevedel Sulík, že Kočner je na mafiánskych zoznamoch ? Nevedel Sulík, s kým bol Kollár na dovolenke ? Nevedel Sulík, kto zastupuje záujmy SaS na Podpoľaní ?

Ak znejú odpovede na vyššie položené otázky – áno – nie je spôsobilý na riadenie štátu. Ale vo svetle toho, že plánuje spoluprácu aj s exprezidentom, ktorého sprevádzajú rôzne kauzy, bude odpoveď na položené otázky – iná. A len bude dokonale ilustrovať zásady vodcu liberálov.

Farizejstvo alebo lacný populizmus. Sulíka zaujímajú voliči a potreby občanov len v čase volieb. Príklad ? Pred komunálnymi voľbami každý deň postávala v Krupine reklamná taliga so sloganmi liberálov. Voľby skončili a všetko je po starom. Taliga je preč a rovnako aj všetky vzletné táraniny, ktoré sprevádzali predvolebný čas. Lacný populizmus sa prejavil aj v jeho postoji k eurovalu, pretože jeho odmietnutím nič neriskoval a dobre to vedel. Ak by mu záležalo na ochrane Slovenska pred následkami cudzích dlhov, žiadal by o vystúpenie únie, ktorá nerešpektuje ani vlastné pravidlá. Na to však nemal odvahu …

O tom, ako by dopadlo Slovensko pod vedením farizejov typu Sulíka, najlepšie svedčia spomienky na OLO. Kde-čo sa síce zmenilo, ale len málo v prospech občana a daňového poplatníka. A keď – tak len v prospech niekoho vyvoleného.

Sulíkov návrh, aby sa ostatní vymedzili voči spolupráci so stranami ako SMER, SNS či ĽSNS, je len ďalším dôkazom bezbrehej drzosti slovenských politikov. O obsadení parlamentu rozhoduje volič, ktorý si aj platí jeho fungovanie vo svoj prospech. Pokiaľ sa nepáči Sulíkovi, koho si volič vybral, môže čušať, nekandidovať a ísť sa živiť nejako inak. Aj tak nepriniesol nič pozitívne, okrem prázdnych gest, a výhovoriek – o kom a čo nevedel. Ak by bol naozaj serióznym politikom, nestrašil by dnes v jeho strane niekto ako Ľ.Galko, neuvažoval by o spolupráci s chrapúňmi a pochybnými existenciami.

Sulik však nemôže inak … skôr bude v pekle snežiť a snehuliaci budú tancovať lambádu, než by on vyhral voľby … slušnosť na Slovensku porastie, keď Sulík zaplesne za sebou politické veraje svojej skrachovanej politickej firmy … a kývať nemusí, sotva-kto bude za ním plakať.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9465404x
Priemerná čítanosť článkov: 3871x

Autor blogu