Hore hlavy, Slovač !

4. augusta 2019, cudzinec, Nezaradené

Návrh na zmenu názvu bratislavského Námestia SNP nemôže nikoho udiviť. Však pri moci sú tí, ktorí poslušne plnia rozkazy potomkov zločincov, ktorí kedysi zradili Československo a predali ho … Hitlerovi.

A netreba pochybovať, že v dnešnej dobe snahy o vybudovanie Štvrtej ríše, pred ktorou varoval svojho času aj de Gaulle, nevyhovujú pripomienky na udalosti, spojené so vzburou národa proti bezohľadným mocipánom a zločincom.A len sluhovia cudzej moci môžu porovnávať SNP s ekonomickým prevratom z novembra 1989, kde cudzou mocou financovaní podvodníci a zradcovia zneužili túžbu národa po uvoľnení pomerov v štáte na vlastné obohatenie.

November 1989 je predovšetkým sviatkom pre tých, ktorí sa dnes skrývajú za múrmi honosných víl, v rezidenčných štvrtiach a obávajú sa následkov vlastných zločinov z čias privatizácie, rozkrádania a ničenia majetku štátu, a podobne. Nie dnes sa netrasú pred väzením, však ich zločiny sú právne premlčané, ale obávajú sa pamäti ľudu, ktorý je ich rozhodnutiami zbedačený a uväznený v náručí zločincov, ktorí dnes behajú s dymiacou hlavňou pušky po svete a šíria “slobodu a demokraciu”.

Môžeme len ticho veriť, že sa národ včas spamätá a pochopí, aké je skutočné pozadie snáh o cielené vymazávanie spomienky na jeho boj proti fašizmu …

Je to súčasť pomalého a plánovaného ničenia spomienok a hrdosti na to, čo znamenajú slová – vlasť, národ, nezávislosť, domovina. Je to pomalý prechod k tomu, čo už raz národy odmietli, keď neprešla hanebnosť s názvom európska ústava a transformovala sa na hanebnosť s názvom Lisabonská zmluva. Zmenil sa názov, no obsah a ciele ostali.

De Gaulle odmietol život v Európe pod vedením Nemecka. Presne pomenoval to, k čomu dnes smerujeme. Snahy Nemcov o nadvládu v Európe pretrvávajú stáročia a hľadali k nim rôzne cesty – od presadenia svojich cieľov hrubou silou k diplomatickým postupom. O mnohom svedčí aj vyjadrenie slovenskej prezidentky Čaputovej, ktorá konštatovala, že funkcie v európskej komisii sa krajinám V4 neušli preto, že torpédovali nominantov silných krajín. Nič nedokáže lepšie ilustrovať, koho máme v prezidentskom kresle po hanebnom období Kisku a hlavne – komu bude slúžiť.

Čo je demokratické na tom, že niekto môže uspieť len vtedy, ak sa podvolí želaniam iného ?

Osobná zbabelosť nedovoľuje pomenovať slovenským politikom to, čo sa dnes deje. Buduje sa európska diktatúra, kde nebude vôľa a potreba národov znamenať vôbec nič. Buduje sa diktatúra, kde sa bude trestať akákoľvek myšlienka, spojená s národným cítením. Buduje sa láger národov, do ktorého nás zaťahujú poturčenci, hrdo búchajúci sa do hrude, že sú najprv Európania a až potom Slováci.

Buduje sa nová generácia šľachty, ktorá bude slúžiť naplneniu sna zosnulého potomka habsburského rodu, ktorý sníval o obnovení zaniknutej ríše až do svojej smrti a bol jedným z otcov toho, čo dnes predstavuje únia. Prichádza vládnutie novodobej šľachty, ktorá Vám už dnes za vaše peniaze bezohľadne špliecha do tváre

Ak nebudete otročiť za žobrácky groš vy a vaše deti, dovezieme si iných a ochotnejších – otrokov !

Šibenice síce nezakvitli, ako svojho času predpovedal filmový Jánošík, ale treba sa zamyslieť nad inými slovami

Hore hlavy, Slovač ! Cudzie nemusíme chcieť, ale svoje si – nesmieme dať !!!