Slovensko a cigánska koalícia ? Nedajte sa vysmiať . . .

10. augusta 2019, cudzinec, Nezaradené

Truban a spol. nestoja ani za skrčenie volebného lístka. Beblavého bľabotačky o jedinom cieli – víťazstve vo voľbách a porážke SMERU sú rovnako reálne ako štekajúci – ovad.

Chystá sa cigánska koalícia, samozrejme v zmysle slova “cigánčina”, čím sme kedysi nazývali bezuzdné klamstvá. Sami sa zamyslite, koľko sľubov môže dodržať člen koalície, zloženej z minimálne piatich politických strán, ktoré dajú dohromady v najlepšom prípade 80-85 hlasov. Odpoveď je jasná …

Už dnes vás klame, pretože nemá šancu na dodržanie žiadneho sľubu, s výnimkou sľubov vlastným oligarchom.

Vedia to všetci – Truban, Beblavý, Kiska, Sulík, Matovič … ale aj Hlina. Vedia, že ich sľuby nemajú hodnotu fajky dymu. A napriek tomu sľubujú ? Koľko úcty majú voči tým, ktorí ich živia ? Žiadnu.

Ospravedlnenie Trubana robotníkom je rovnako falošné, ako jeho hraná ľútosť v súvislosti s jeho výrokmi o drogách. Tackavo sa snaží vycúvať z odhalenia vlastného charakteru a minulosti. Akým vzorom môže byť niekto podobný pre vaše deti či vnúčence ? Niekto, kto pohŕda obyčajnými ľuďmi a vidí ich len ako rebrík na ceste k vlastnému cieľu.

Odmietnuť SMER a jeho spôsob vládnutia je správne. Odmietnuť Fica a spol. v mene cigánskej koalície v réžii Trubana a spol. by mohlo byť – samovražedné. Bľabotačky Remišovej o tom, čo ju viedlo k odchodu z OĽANO, sú len trápne výhovorky. O statuse obyčajných sa vedelo dávno predtým, mnohé o praktikách “padišaha” Matoviča vypovedali aj bývalí členovia, napríklad M.Ritomská. A hovoriť o charaktere, keď si jej noví kumpáni robia predvolebnú kampaň na neexistujúcu stranu v čase, keď to nie je prípustné – dokonale vypovedá o jej “hodnotách”.

O čo ide ?

Len o miesto pri koryte a vladárske žezlo. Niektorí potrebujú nakŕmiť oligarchov v pozadí, iní majú obavy z následkov vlastnej minulosti … a niekoho ženie len nenávisť voči opakovane úspešnejšiemu protivníkovi. A nikto z nich nemá záujem – slúžiť národu.

A možno raz doceníme skutočný význam štátnych podnikov, slúžiacich potrebám štátu … kde nebolo potrebné vykrmovanie rôznych špekulantov a podvodníkov rôznymi “výberovými” konaniami.