Zabudol vyhodiť sám seba . . .

6. októbra 2019, cudzinec, Nezaradené

Veľké upratovanie medzi liberálmi skončilo. Ak si Blahová, Galko a spol. myslia, že skončili kvôli svojim názorom, sú veľmi naivní. Skončili, pretože ich obraz v očiach verejnosti boli mlynským kameňom na krku SaS.

Niet pochýb, že spomínaní vyhodenci mali veľmi zlú povesť v očiach verejnosti. Najmä tej, ktorú potrebujú Sulík a spol., aby im konečne uverila a dala do rúk to, po čom tak neskonale od vzniku bažia – moc.

Stručne – Galko vlečie so sebou biľag odpočúvania, Rajtárovi v súvislosti s Rybaničom neverí nikto, u Blahovej mnohé výroky prerastajú do fanatizmu … a Sulík sám o sebe je aj bez ich účasti spoľahlivou značkou lode, stabilne končiacej na plytčine. Plytčine bez politickej moci, preplnenej pripomienkami na prázdne reči, sľuby a neúspešné voľby. Lemovanej ľuďmi, ktorých sa musel zbaviť, aby mu ostal post straníckeho šéfa, jediného so správnym názorom.

Nečudo, že prehliadol ten najväčší balvan, prekážajúci úspechu jeho strany … teda nevidel – sám seba. Asi mu bránilo vo výhľade – vlastné ego. Nakoniec, správny kapitán sa potopí aj s loďou, nie ?