Zasiali vietor a prišla búrka

1. marca 2020, cudzinec, Nezaradené

A.Danko dokázal potopiť SNS excelentným spôsobom.SMER zaslúžene prehral.Most-Híd dostal účet za opakované strkanie hlavy do piesku … a ostatné sa uvidí časom.

Víťazstvo Matoviča a spol.je síce prekvapením,ale na druhej strane len logickým dôsledkom všetkého,čo sa odohralo po roku 2016.Výsledok volieb prinesie podobnú vládu,aká vznikla v roku 2010.A len čas ukáže,či vydrží celé volebné obdobie,alebo to opäť skončí vzájomnými podrazmi.

Sklamaním je,že sa dostane k moci pokrytectvo,symbolizované A.Kiskom a R.Sulíkom.Priam smiešne vyzneli slová lídra liberálov o pokračovaní v úspechu na politickom bojisku.Je asi jediný,kto nevidí postupný ůpadok SaS.O exprezidentovi netreba plytvať slovami.Reálny výsledok jasne ukázal spoľahlivosť prieskumov verejnej mienky (na objednávku) a jedna lastovička leto nerobí.

Kde skončí SMER ? V zabudnutí.Bude nasledovať cestu HZDS a SDKÚ,a nič na tom nezmenia ani kozmetické zmeny v jeho vedení.

Niektorí sa dnes potichu utešujú víziou predčasných volieb v blízkej budúcnosti.Voľby na Slovensku sú zbytočné,kým sa nezmení volebný zákon,ktorý je pozostatkom večného “otca” národa a dnešného “padišaha” z dediny neďaleko Trenčianskych Teplíc.Kým sa nevytvoria volebné obvody podľa regiónov,kde budú kandidovať voličovi známi ľudia,nezmení sa vôbec nič.

Sľuby sa sľubujů,blázni sa radujú.Kto si pamätá vývoj od roku 1990,môže sa len nad sľubmi politikov trpko pousmiať.

A čo by malo prísť ako prvé ? Možno by mali budúci členovia koalície kůpiť R.Sulíkovi zrkadlo,nech vidí v prvom rade seba,nemoralizuje nad inými a opustí aktívnu politiku,pretože sa ako ústavný činiteľ stretával s M.Kočnerom.A ak naozaj bol obeťou,tak len vlastného ega …