Čo rieši neschopný podržtaška počas pandémie ?

23. marca 2020, cudzinec, Nezaradené

Napríklad Mečiarove amnestie.Súdiac podľa prvých výrokov novopečených mocipánov,niektorí z nich asi veria,že najťažším problémom Slovenska v súčasnosti nie je ohrozenie obyvateľstva nebezpečnou chorobou,ale časom zaprášený právny akt bývalého premiéra.

Daj žobrákovi palicu a hneď ti ukáže,ako vie s ňou narábať.Uvidíme,ako to dopadne na Slovensku.Treba uznať,že je potrebná veľká odvaha na to,aby niekto postavil na čelo akéhokoľvek ministerstva relikviu z tribún novembra 1989.Relikviu,ktorá nemá na vedenie rezortu odborné predpoklady,a jej jedinou témou sú – Mečiarove amnestie.Čo už … aj tak sa dá.

Možno si treba pustiť studenú vodu a opláchnuť tvár.Možno treba počkať,kým sa niekto poriadne namočí do vlastných ….. áno,presne toho,čo vás napadlo.Máme však problém – nemáme čas na žiadne čakanie.Nemáme,pretože ide o zdravie a život ľudí na Slovensku.

A rozhodne nemáme čas ani na to,aby niekto denne vyskakoval pred kamerami a vyhrabával bombastické odhalenia,kto kde kedy ako … niečo a niekde odpratal.Na tento druh práce máme políciu,prokuratúru,súdy …

Pokiaľ je niekto tak tupý,že nepozná základné priority,nemá čo robiť vo verejnej alebo štátnej funkcii.

Dnes potrebuje Slovensko jediné – vysporiadať sa s pandémiou,minimalizovať obete a pripraviť reálny plán do budúcnosti.Prečo ?

Na to si odpovedzte sami ….