Šapitó spadlo a euro(hnojisko) len . . . páchne

24. marca 2020, cudzinec, Nezaradené

Súčasnej situácii smiech rozhodne nepristane,ale trocha irónie – čo asi čakali v krízovej situácii členské krajiny od politbyra v Bruseli ? Alebo inak – parkoviska podivných existencii …

Ciele EÚ sa dajú charakterizovať jednoducho – platí len to,čo vyhovuje (Američanmi) okupovanému Nemecku.Pretože Nemecko je okupované od konca druhej svetovej vojny pod fikciou,že mu americká vojenská prítomnosť vyhovuje.

Myšlienka,že únia môže alebo chce niekomu pomôcť,je vo vzťahu k členským krajinám smiešna.Bruselské politbyro je bezbrannou prostitútkou v rukách amerického pasáka.Nič viac,nič menej.Dokonalým symbolom hanby na čele eurobyrokratov je ruská a čínska pomoc starému kontinentu.Európe pomáhajú práve tí,ktorých “civilizovaná” Európa neustále šikanuje,diskriminuje a vydiera.Presne tá “civilizácia”,ktorej nesmrdí luxus vyrobený v dielňach čínskych otrokov,zdieraných nielen v dielňach na juhu Talianska.Pracujúcich v otrockých podmienkach pod dohľadom mafie.

Čo sme vlastne čakali ? Solidaritu ? Dajme si facku a spomeňme na slová našich dedov – sýty hladnému neverí … pretože po skončení pandémie nebude “civilizovaná a vzdelaná” Európa počítať obete,ale len straty na svojich bankových účtoch.