Vážené ovce, dostanete guľové . .. makajte

29. marca 2020, cudzinec, Nezaradené

Taký je odkaz parlamentných a vládnych asociálov.Presne tých,ktorí namiesto dôslednej ochrany zdravia a života občanov radšej v mene peňazí riskujú a povolia otvorenie (nepotrebných) prevádzok.

Nekričme hop,kým im nepreskočí.Možno na poslednú chvíľu napodobnia príklad z iných krajín,schvália pozastavenie odvodov,hypoték či úverov a dokonca aj možno (nie,nie som ožratý,ale len ožratý na mol uverí) aj schvália nejaký príspevok pre drobných podnikateľov,ktorí sú dnes najviac postihnutí v dôsledku pandémie.

Nie,na to naozaj neverím a ani si neviem predstaviť,ako by sa musel jeden sťať,aby niečomu podobnému uveril.Ale práve tieto dni,týždne a mesiace ukážu,kto je naozaj pri moci.A rovnako ukážu,komu slúžia tieto politické figúrky,túžiace po zodpovednom vládnutí a ochrane záujmov národa a štátu.

A moja predpoveď ? Schvália nejaké symbolické žobračenky,aby sa nepovedalo.A sotva skončí kríza,začnú rozdávať miliardy eur zahraničným všivákom,aby zachovali (nie,o pracovné miesta otrokov im naozaj nejde) ich zisky.A Vám odkážu,že sa treba – uskromniť.

Čo iné čakáte od všivákov,ktorí si vážia zdravie občanov tak,že im zakázali predaj respirátorov ? Moja otázka na nich by mohla znieť asi takto – kto vás bude živiť,vy bezcharakterné špiny,keď si zdecimujete národ ?

Ak sa mýlim,budem od radosti tancovať … ale asi nemusím mať obavy zo zodratia opätkov na topánkach …