Vši a paraziti utekajú, choroby a škody po nich – ostávajú

7. apríla 2020, cudzinec, Nezaradené

Vši a paraziti sa dokonale prejavili.Pri prvej možnosti balia svojich päť slivák a nariekajúc,že vláda ich nepodporuje (teda im nedá ďalšie peniaze z vrecka daňových poplatníkov) vyhadzujú ľudí na dlažbu … čo sme asi mohli čakať od investorských podvodníkov ???

Pandémia je len vítanou zámienkou,ktorú roky čakali.Zisky vyviezli už dávno,pribudli krajiny s lacnejšou pracovnou silou,prečo by mali ostávať na Slovensku,keď ich nič k tomu nezaväzuje ? Ak miliardová spoločnosť tvrdí po necelom mesiaci,že nemá na výplaty,tak sproste klame a vydiera.Väčšina týchto spoločností nemusela roky platiť dane,ba dokonca inkasovala tučné príspevky na pracovné miesta (minimálne na dva roky).A keď má dávať zo svojho,zrazu nemá ? Hádam tomu neveríte.

Keďže tieto spoločnosti roky zneužívali systém a bahnili si na účet daňových poplatníkov,ktorí dostávali výplaty “zo svojho”, nie je teraz čas na vystavenie účtu ? Keď sú teda v krachu alebo na jeho pokraji,treba im zabaviť majetok,zablokovať ůčty v bankách a dodatočne ich zdaniť.A potom kopnúť “do riti” nech sa pracú kade-ľahšie.