Zasiali sme vietor (1990) a žneme búrku (2020)

18. apríla 2020, cudzinec, Nezaradené

Vždy sa smejem pri pohľade na politické opičky,škriekajúce o tom,kto je väčší zlodej a zožral viac banánov.

Čo bolo zasiate v roku 1990,a neskôr sa pestovalo pod dohľadom darebákov,dnes žneme v podobe následkov pandémie.Pretože ochorenie bude skôr či neskôr zlikvidované,no dlhé roky a možno aj desaťročia ponesieme následky zlodejmi (demokratmi) zdevastovanej ekonomiky.A možno konečne každý pochopí,čím sa reálne plnila štátna pokladňa v “dobrých” časoch a prečo dnes pokladáme za “úžasný” úspech jeden rok s vyrovnaným rozpočtom.

Bitka v Tescu Malacky jasne ukázala,akou chybou je priveľká tolerancia voči asociálom,a neobmedzené táranie sociálnych analfabetov v háve aktivistov.Asociáli už roky žijú zásluhou aktivistov v bubline neobmedzených práv a nulových povinností.Kto chce zmenu k lepšiemu,musí sa v prvom rade zbaviť falošnej ľútosti a solidarity.A tvrdo vyžadovať,aby asociáli žili podľa pravidiel spoločnosti,rešpektovaných trpiacou väčšinou.

A pokiaľ sa asociáli nebudú chcieť prispôsobiť pravidlám,treba ich k tomu prinútiť a nebrať na nich žiadne ohľady.A nevšímať si ani truľov a parazitov,hrajúcich sa na aktivistov – jednoducho ich pôsobenie zakázať a čo nie je domáce – vyhnať.

Pokiaľ chceme naozaj zmenu k lepšiemu,mali by sme sa zbaviť aj falošných vzorov – napríklad krajín,ktoré vedú ľudia vykazujúci znaky stareckej demencie a sú obývané národom,ktorý bude radšej riskovať hromadné šírenie smrtiacej nákazy,než by bolo oklieštené jeho “právo” na slobodu.

A čo sa týka úpadku ekonomiky a možného príchodu zlých čias – základom ekonomickej stability štátu je vlastná mena a menová politika,ktoré sú podporené rozvinutým priemyslom (prispievajúcim do štátnej pokladne),maximálnou možnou mierou potravinovej nezávislosti a stabilnou legislatívou.Čo z toho má Slovensko ? Nič.

Možno tak budeme mať čoskoro poučenie,akou chybou je systém postavený na vláde politických nominantov bez reálnych schopností a skúseností …