Traja šašovia v ústavných funkciách

9. mája 2020, cudzinec, Nezaradené

Inak sa nedá komentovať servilné vystúpenie “ústavných” činiteľov k výročiu ukončenia 2.svetovej vojny

A ak by ich vystůpenie videl niekdajší francúzsky prezident Ch.de Gaulle,asi by si znechutene …… a pýtal sa v duchu – svet sa zbláznil ?
EÚ neurobila pre mier a stabilitu na starom kontinente vôbec nič.Mier a pokoj bol na starom kontinente dovtedy,kým vládla rovnováha síl.A áno,aj istá forma strachu z vojenského potenciálu bývalého ZSSR.Sotva pominul rešpekt,prišla vojna proti Iraku,občianska vojna v Juhoslávii,rozpad Československa (lepšie by znelo rozvrat),vydieranie krajin (kde vládli vlády neuprednostňujúce európske záujmy pred národnými) a merítkom morálky boli vyjadrenia prostitútok v cudzích službách.A mier a pokoj nie je na európskom kontinente dodnes.

Stačí pripomenúť občiansku vojnu na Ukrajine,vyprovokovanú v mene európskych hospodárskych záujmov a amerických vojenských cieľov.Alebo fiktívny kosovský štát,riadený narkobarónmi pod dohľadom okupačnej americkej základne.Alebo pripomenúť desaťročia podvodov na Turecku,ktoré je “spoľahlivým” spojencom nevhodným na členstvo – v EÚ.

Áno,jediné platné referendum bolo o vstupe do EÚ.Hlavne preto,že nikto nepovedal občanom o vstupe do geta národov,kde sa plánuje oklieštenie ich nezávislosti a vznik federácie.

Kde hľadať vinníkov vypuknutia druhej svetovej vojny ? Napríklad v Poľsku,ktoré podpísalo pakt s Hitlerom medzi prvými v roku 1934 a plánovalo rozbitie Československa a vznik – poľsko-maďarskej hranice.Alebo v Londýne a Paríži,kde si kúpili mier výmenou za slobodu cudzieho národa.A pakt Molotov-Ribbentrop prišiel prišiel ako posledný v čase,keď už tieto pakty mali dávno podpísané predkovia dnešných moralistov.Taká je pravda.

A nezmenia ju ani šašovia,hoci v ústavných funkciách.Pravda sa nedá zakryť ani vtedy,keď im trčia len päty.Nezmenia ju ani poslušne prisluhujúci zbabelci,ani po morálke volajúci krikľúni s blatom po lakte.

A treba pripomenúť – dobre si pamätajte,komu ste dali moc do rúk.A dobre si pamätajte staré a platné – na každú ….. sa voda varí.