Agenti-dementi v službách demokracie/kleptokracie

17. mája 2020, cudzinec, Nezaradené

Nie je ničím udivujúcim,že sme padli do éry mediálneho kreténizmu – teda epochy,v ktorej sa za pravdu vydáva to,čo je dobre zaplatené

A tak nám mediálni agenti-dementi neustále predhadzujú,ako skončili ľudia,ktorí sa vzopreli komunistickým mocipánom.Asi treba pripomenúť,ako dopadli ľudia,ktorí sa vzopreli demokratickým prascom pri zmenách vládnych garnitúr alebo si dovolili len byť priaznivcami iného názorového prúdu.

Čo začalo u Mečiara nocou dlhých nožov,pokračovalo v roku 1998 vyhadzovaním ľudí z práce,ktorú síce vykonávali zodpovedne a bez prešľapov,ale nemali tričko vhodnej (modrej) farby.Niekde dokonca skončili aj – upratovačky.Možno pre obavu,aby náhodou nevideli,ako sú skorumpované “korektné” modré prasce.

A potom prišla éra malého Mečiara – Fica.Okrem toho,že na ceste za mocou sa spojil s hocikým,vrátane veľkého Vlada … ničím sa nelíšil od svojich predchodcov.

A čuduj sa svete,dnes tlieskajú jeho nástupcom – prichyteným kamarátom Kočnera,alebo spolucestujúcim mafiánov na dovolenkách,či rôznym volebným podvodníkom,ktorí veselo kandidovali na nezlučiteľné funkcie,aby straníckej mafii zabezpečili jedno miestečko navyše,či skôr štedrejší prídel z volebného válova,lebo kedysi iné prasa schválilo platenie za hlasy podvedených voličov.

Nečudo,ako sa na Slovensku darí politickým prascom,keď si platia mediálne prasce,aby váľanie v hnoji vydávali za pokrok.Len asi zabudli – na každú sviňu sa voda varí …