Nedvíhaj pokrovec, keď sa bojíš smradu

6. júna 2020, cudzinec, Nezaradené

Čo ste si zvolili,to máte.A pokiaľ nepochopíte,že podstata problému je vo zvrátenom volebnom systéme,podporujúcom legalizované politické mafie v úlohe bielych koní oligarchov,budete v tom žiť stále.

Mediálne masáže o zmenách obvinení,prepustení či vzatí do väzby a iné bombastické správy slúžia len na odpútanie pozornosti.Základom je poznanie – len hlupák nevyužije možnosti,ktoré mu dá systém.

Kto a prečo ich využije,je výhradne otázka vedomia a svedomia.Medzi objednávateľom vraždy a volebným podvodníkom nie je žiadny rozdiel,obaja sú darebáci.Môžu sa líšiť len vo výške trestu (na čo treba vyspelú spoločnosť) a čase,kedy ich navlečú do väzenského mundúru.

A ak dáte moc do rúk človeku,opantanému nenávisťou,nedivte sa – brodeniu v žlči.Takže choďte do obchodu a kúpte si gumáky.Brodenie máte na štyri roky predplatené.

Apropó,Kočner vraj lustroval kritikov.Myslíte si,že bol jediný ? Určite nie.Je len jediný,u ktorého sa to “odhalilo”.Ostatní to robili a budú robiť ďalej.Kým sa nestanú – nepohodlnými.

Všetko je oukej,kým nezačne niekto pri žrádle za cudzie mľaskať.Vraj sa to nesluší … kradnúť vo verejnej funkcii sa môže,lebo kolektívna zodpovednosť je prípustná len u mafie a politickí mafiáni sa za tento druh zoskupenia (už) nepokladajú.