Terorizmus je dieťa „demokracie“

4. novembra 2020, cudzinec, Nezaradené

Hranice nie sú na to,aby sa formálne označilo územie štátu.Majú či skôr mali niekoľko rôznych úloh,medzi ktorými hralo najdôležitejšiu úlohu zabezpečenie štátu pred nežiadúcimi „hosťami“.A tesne v závese bolo inkasovanie poplatkov za dovoz tovaru,čo prospievalo aj štátnej pokladni.

Otázkou je,či sa poučíme na škode iných,alebo budeme potrebovať vlastné škody.Solidarita s utečencami je politická vízia krajín,ktoré zdevastovali Irak,Líbyu,Sýriu,Afganistan či mnoho iných krajín.A nikde nenastal pokoj,nikde nedošlo k vzniku fungujúceho štátu.Ostali občianske vojny,záplavy obetí a množstvo zúfalých ľudí.

Riešenie ? Drahé,bude trvať dlho,ale nech si ho platia tí,ktorí chceli vytvoriť impériá,nad ktorými slnko nezapadne.Slovensko,či presnejšie slovenské špičky môžu urobiť len jedno – v mene bezpečnosti národa a štátu obmedziť vstup do krajiny,obnoviť hraničné kontroly a prestať sa hrať na sprostosť,ktorej ani v bašte „demokracie“ USA – neveria.Napokon,hoci sme ústami Američanov dôležitými a spoľahlivými spojencami,neustále naši občania podliehajú ich kontrolnému mechanizmu pri záujme o vstup/návštevu do krajiny.Až tak veľmi nám neveria,aby sme boli naozaj spojencami a vítanými hosťami (alebo sa chystajú na naše „poďakovanie“ za dobroty,ktoré nám priniesli ?)

Žiadna solidarita s utečencami,spojená s ich prijatím na Slovensku.Kto im chce pomôcť,nech berie na zodpovednosť vrahov,ktorí rozvrátili ich krajiny a zaistí,aby zaplatili škody,ktoré napáchali.A uviedli krajiny do takého stavu,aby sa v nich dalo žiť. A čo na to potrebujeme ?

Na začiatok stačí zbaviť moci proamerických a probruselských kolaborantov,a zveriť riadenie štátu tým,ktorí majú na prvom mieste záujem Slovenska a slovenského národa … a s ostatnými sú ochotní spolupracovať,ale len v prípade,ak je to obojstranne výhodné.