Vláda šupákov so zúfalcom na čele

22. novembra 2020, cudzinec, Nezaradené

Členovia dnešnej koalície si zaslúžia jediné označenie – skrachovaní šupáci.Šupáci,ktorí musia robiť poskokov jednému zúfalcovi z Trnavy,a v záujme labutej politickej piesne urobia hocičo … mám obavy,že v ich prípade sú najväčšie výdavky na nákup indulony.

Trnavský zúfalec chce prinútiť občanov Slovenska,aby dali zarobiť nejakej firme.Je to jednoznačné,pretože aj dostupné vyjadrenia z kruhov únie hovoria o nespoľahlivosti zvolenej formy testovania.Zúfalec to však ignoruje a práve teraz by mala mnohých priviesť k zamysleniu otázka – prečo ? Prečo chce pokračovať v niečom,čo má mizivý efekt aj poľa odborníkov (tých,čo si vedeli nielen napísať diplomovku,ale sa aj uplatniť v odbore).

Výsledok prvého plošného testovania je jasný – štatistiky potvrdzujú výrazné zhoršenie situácie.A k tomu zhoršeniu došlo až po realizácii plošného testovania,ktoré sa odôvodňovalo neprijateľnosťou rastu pozitívne testovaných nad 1%.Dnes sa tento ukazovateľ pohybuje v rozmedzí 16-20% z testovaných,čo vyvoláva podozrenie,že zvolený koncept hromadného testovania bol šialeným nápadom amatéra,potvrdzujúcim jeho obrovské ego a ešte väčšiu – neschopnosť.

Nie,nečakajte pád koalície.Opozícia na to nemá možnosti a šupáci z vládnej koalície vedia veľmi dobre,že je to ich posledná jazda.Pretože ich kolaborácia s trnavským zúfalcom sa nemôže oceniť iným spôsobom,ako odkopnutím do zabudnutia – na politický cintorín.

Povinné testovanie ? Skúste sa zamyslieť … a konečne otvoriť oči,niečo si prečítať a odpovedať na jednoduchú otázku – ste ochotní ohroziť vlastné zdravie,alebo zdravie členov svojich rodín účasťou na šialenom experimente ? Ak áno,potom sa môžete pokojne zúčastniť aj súťaže v bozkávaní s pacientmi,nakazenými leprou …