Šašo (potrebuje svojho) generálneho prokurátora ? Prečo ?

1. decembra 2020, cudzinec, Nezaradené

Vyvolávanie nenávisti je asi jediné,čo dokáže.Začal tým už pri vstupe do politiky,keď básnil o ponúkanom ůplatku a potom zbabelo vycúval s tupou výhovorkou o žarte.

Zbabelosť bude asi jeho hlavná črta – ak je totiž spokojný so skupinou kandidátov,prečo mu vadí úspech ktoréhokoľvek,spojený s podporou opozície ? Je opäť v pozadí zbabelosť,spojená so strachom z následkov toho,čo navystrájal počas pandémie ? Strach,že po jeho (očakávanom) páde by mohol mať niekto záujem na objasnení jeho správania a rozhodnutí ?
Vulgárny šašo si zobral na plecia viac,než je schopný uniesť.Je oveľa pohodlnejšie vrieskať a vystrájať v opozícii,ako niesť zodpovednosť.A tak je nepochybné,že v pozadí jeho vyhrážok,spojených s voľbou generálneho prokurátora,je niečo úplne iné.

Snaha vykopnúť dvere na vagóne moci,v ktorom sa sám uzamkol a utiecť.Nájsť prijateľnú príčinu,ktorú pochopia aj tí,čo dali moc do rúk … šašovi … ktorý má viesť štát,hoci nebol schopný ani založiť a viesť politickú stranu.Jediný spravodlivý … 😢😢😢