Budú povinné IQ testy pre politikov a voličov ?

8. decembra 2020, cudzinec, Nezaradené

S víťazstvom vo voľbách nerátal,nikdy nemal ambíciu viesť štát a niesť za jeho osud zodpovednosť,a politiku bral ako výhodný biznis spojený s beztrestnou prezentáciou chrapúňstva najhrubšieho zrna.

Tak sa dá hodnotiť pôsobenie Matoviča v politike.Preto vládne chaos,pretože obyčajný a neomylný nemal žiadny plán a nemá.V podstate sa na cudzích príbehoch vyšplhá k štátnemu príspevku,a tým jeho ambície končia.Nečudo,že je dnes vyvedený z miery.Však aj v koalícii má len protivníkov,ktorí sa hrajú na partnerov,a so smiechom sa prizerajú,ako sám seba potápa.No účet by mal robiť volič.

A mal by vyhnať všetkých bez rozdielu,čo neschopnosť a narcisizmus premiéra využívajú na vlastné ciele a úplne ignorujú vážnosť situácie.Post Kollára a pôsobenie celého cirkusu s názvom SME-RODINA je výsmechom slušných ľudí.A vyvoláva oprávnenú otäzku,kde sa vzal jeho volebný potenciál.Ťažko sa môžeme diviť,kto je dnes v parlamente.

Len liberálnym nosičom balónikov sa nemôžeme diviť.Musia ísť s každým …

O čo ide dnes na Slovensku ? Ako vždy,o peniaze.Jeden ich chce vytrieskať cez nákupy testov a ich povinné absolvovanie,druhý kašle na opatrenia,lebo jeho zimný kšeft má prednosť.

Pritom by stačilo tak málo – povinné IQ testy a psychotesty pre adeptov na verejné funkcie,a v prípade voličov – tam by stačili aj tie prvé.Každý volí podľa seba a nikto neprekročí svoj tieň …