Koľko obetí budú mať na svedomí digitálni tupci ?

12. decembra 2020, cudzinec, Nezaradené

V čase akútneho ohrozenia národa úpadkom na úrovni 30.rokov minulého storočia (a možno ešte horším) rieši investície do digitalizácie spoločnosti len asociálny tupec ! No nemôžeme sa diviť,že ich chce riešiť ministerka,ktorej odborná spôsobilosť v danej oblasti je úplne rovnaká,ako schopnosť sociálneho cítenia – teda nulová.Čím len v podstate ilustruje,aká tuposť je dnes pri moci.

Najprv niečo z oficiálneho zdroja

„Digitálna reforma, ktorá bude súčasťou plánu obnovy Únie, bude podľa nej založená na 6 pilieroch, ktorými sú „štát v mobile“, prepojenosť, kybernetická bezpečnosť, digitálna ekonomika, digitálne zručnosti a inovácie.“

V prvom rade – únia je neschopný federalistický moloch,ktorý fatálne zlyhal v čase pandémie (a nezlyhal po prvýkrát) a slúži výhradne záujmom úzkej vrstvy oligarchov a nadnárodných korporácií.Pokiaľ o tom niekto pochybuje,nech si spomenie na éru J.C.Junckera a hlavne si naštuduje jeho politickú minulosť v rodnej krajine (ako aj podozrenia,ktoré boli s jeho politickou kariérou spájané a nakoniec viedli k jeho „uprataniu“ do Bruselu,kde bolo mimochodom „uprataných“ aj pomerne veľa slovenských politikov – napríklad tých,čo mali problém s preukázaním aj stredoškolského vzdelania).

Digitálna reforma je v čase pandémie potrebná rovnako,ako krb v hrobke obete pandémie,aby netrpela zimou ! Kto plánuje na tento účel minúť miliardu,nie je nič iné,ako zlodej – okrádajúci vlastný národ ! Žijeme dnes v dobe,keď státisíce ľudí začínajú bojovať o holé prežitie a štát v mobile ich nenakŕmi,ani nezaplatí ich účty.Digitálna reforma nie je ničím iným,než zlodejinou,ktorá má účelovo naplniť bankové účty (Bruselom) vyvolených !

Národ,ktorý nechá pri moci ľudí primitívneho intelektu,neschopných akéhokoľvek sociálneho cítenia,neschopných poctivého získania vzdelania,ochotných sa spriahnuť s ľuďmi s mafiánskou minulosťou,si zaslúži osud,ktorý ho čaká.Národ,ktorý sa nechá beztrestne urážať podobnými úkazmi,nemá žiadnu budúcnosť …