Budú aj Američanom vládnuť politické “nemŕtvoly”

9. januára 2021, cudzinec, Nezaradené

Súdiac podľa príkladu niekdajšieho ZSSR,o ktorom svojho času kolovali zákazané vtipy typu – 10.novembra 1982 sa občania ZSSR dozvedeli,že Brežnev je mŕtvy,ale kedy naozaj zomrel,nevie nikto … alebo 13.februára 1984 sa všetci občania ZSSR dozvedeli,že najvyšším predstaviteľom bol menovaný Černenko,len on sa to nedozvedel až do svojho skonu o trinásť mesiacov neskór … tak USA sa uberajú podobnou cestou …

A dá sa oprávnene konštatovať,že im trvalo bezmála štyridsať rokov,než sa dostali na úroveň “pokrokovej” sovietskej politiky.Oligarchom sa štát riadi najlepšie pod dáždnikom nevedomých alebo ľahko vydierateľných bábok.Hoci národ asi neocení frašku v podobe súboja dvoch dedkov,kde jeden spotrebuje “tony” gleja,aby mu držali vlasy na hlave a druhý pôsobí,akoby bol pred každým vystúpením na kyslíku.

Aj Európa pokročila v tomto smere.Opäť sa ocitla v osídlach nemeckého šovinizmu,nepomohli ani varovania de Gaulla,či iných osobností.Priam k smiechu je fakt,že súčasná (skrytá) európska federácia (alebo povedzme otvorene – Štvrtá ríša) funguje pod taktovkou bývalého kádra neslávne známej STASI.

Nečudo,že mnohým pripomína súčasný vývoj realizáciu neslávnej myšlienky pod názvom – General plan Ost.

Dokedy budú po starom kontinente dupať čižmy ich pohrobkov ?

 

A základom všetkého je podpora ľahko manipulovateľných alebo vydierateľných bábok,ktoré musia počúvať príkazy – či už oligarchov,alebo cudzej moci.A tak sme sa dočkali neuveriteľných vecí – napríklad v Kosove realizoval plán o spravodlivom štáte politik,ktorý bol priamo zainteresovaný na obchode s drogami a ľudskými orgánmi,pričom preukázateľne stál aj za vojnovými zločinmi.Alebo z iného súdka – nejaký čas bol pápežom bývalý člen Hitlerjugend.

Nečudo,ako dnes vyzerá Slovensko.Vedenie štátu ľuďmi s falošnými univerzitnými titulmi,pochybnou minulosťou či kontaktmi na osoby z podsvetia – a títo chcú budovať tiež právny štát.Pre koho a podľa akého práva ?

Dokedy sa budeme prizerať tejto fraške ? Nestačí nám,že pod ochranou “spravodlivého” Bruselu dnes úplne bežne pochodujú nacistickí pohrobkovia na Ukrajine,v Estónsku alebo Lotyšsku ? A dokedy budú manipulovať verejnou mienkou mediálni podvodníci,otvorení najvyššej ponuke ?