Parlament a justíciu nepotrebujeme, keď môžu mať moc blázni

11. januára 2021, cudzinec, Nezaradené

Koľko je dosť ? Koľko argumentov ešte potrebujú poslanci,aby konečne zastavili nekompetentného a neovládateľného premiéra v jeho šialených nápadoch a rozhodnutiach ?

Alebo je naozaj pravdou,že vo verejných funkciách majú rozum a chrbtovú kosť len tí,čo ich odmietnu ? Prvé plošné testovanie bolo začiatkom nekontrolovaného šírenia nákazy,kde sa zišli v ideálnom dosahu zdraví s nakazenými,a testy (žalostnej kvality) vykonávali neraz ľudia,ktorí nemali ani potuchy,čo vlastne robia.A to už nehovoriac o podmienkach realizácie testov,ktoré ani zďaleka nezodpovedali doporučeniam výrobcu.

Taliani na jar doplatili na neznalosť protivníka a jeho podcenenie.No my nie sme a nebudeme v ich situácii náhodou.Dostaneme sa do ich situácie vinou tolerovania moci v rukách človeka,ktorý nemal nikdy dostať moc do rúk – a počas rokov sme všetci videli na jeho správaní,že nie je spôsobilý na výkon verejných funkcií.Vulgárne osočovanie,klamstvá,výmysly,osočovanie – a to nielen oponentov,ale aj vlastných partnerov.

Dokedy sa budú poslanci a represívne zložky nečinne prizerať jeho vystrájaniu ?