Koľko predaných testov uspokojí ministra Krajčiho ?

25. januára 2021, cudzinec, Nezaradené

Podľa jeho názoru by sme sa mali testovať každých päť dní.Testom,ktorého výsledok je rovnakou lotériou,ako hod kockou.Nikto nevie,čo padne.

Pri známej spoľahlivosti testov vzniká tak otázka – čo je v pozadí zúfalého vynucovania opakovaného testovania ? Kto a komu dlhuje ? Alebo – kto a koľko dostane za opakovanie testovacieho šialenstva ?

Ešte viac vypliešťajú odborníci oči nad výrokom Baránika vo vzťahu k Lipšicovi a bezpečnostnej previerke. Podľa neho Lipšic žiadnu previerku nepotrebuje,lebo všetci ho aj tak dobre poznajú.

Sotva by sme našli lepší dôkaz o skutočných úmysloch vládnej koalície.Slovensko sa pod jej dusivou čižmou stalo karikatúrou právneho štátu.Tým skôr,že volení zástupcovia sa nečinne prizerajú,ako premiér vydiera národ a ženie ho do priepasti chudoby,aby mohol uspokojiť svoje (roky smiešne a vulgárne) ego.Slušní ľudia sa stali rukojemníkmi karikatúry politika,na ktorej nie je nič pravdivé (okrem neskrytej nenávisti voči kritikom).

Asi bude niečo pravdy na výrokoch svetaskúsených,že žiadny akademický titul ani funkcia nie sú príznakom inteligencie.U niektorých však pôsobia ako náhrada.