Aj trnavského klamára vedie Prozreteľnosť ?

27. januára 2021, cudzinec, Nezaradené

Klamár si nedá pokoja a chce testovať často,aby mal páku na vydieranie národa.A niet pochýb,že v pozadí je aj snaha o zachovanie kšeftu pre vyvolených.Mimochodom,nie je klamár vydieraný ? A ak áno – akého kostlivca ešte ukrýva ?

Svojho času sa hovorilo,že vladár “bude hrdinsky bojovať”,kým nepadne posledný vojak,alebo nezanikne národ.Však mocní nikdy nebojovali,obvykle len vojny vyvolali v mene vyššieho cieľa a potom zaliezli niekde do úkrytu a prizerali sa.Ľudstvo má skúsenosti s bojovníkmi za rôzne “ideály” – stačí spomenúť troch,Napoleona,Hitlera,Stalina.Každý z nich bol ochotný obetovať kohokoľvek a čokoľvek.Následky ich politiky boli desivé.

 

Dnes je Slovensko v rukách podobného “génia”,len zatiaľ ešte nehovorí o Prozreteľnosti … no nedá sa pochybovať,že časom aj to môže prísť.A mimochodom,ak by mal predsa len niekto pochybnosti,na portáli YouTube nájde dostatok materiálov o “spasiteľovi” národa s Prozreteľnosťou v pätách … podobnosť správania na ceste k moci a po jej získaní určite nebude náhodná …