Pán minister Krajči, odstúpte . .. ste neschopný

1. februára 2021, cudzinec, Nezaradené

Úplná izolácia ľudí bude mať fatálne následky.A priamym vinníkom (za čo i len úvahy o tomto kroku) je minister zdravotníctva,ktorý dlhé mesiace servilne prisluhuje sociopatovi v kresle premiéra.

Boj proti pandémii majú riadiť odborníci,nie samozvaný spasiteľ národa,ktorý stanoviská odborníkov znevažuje svojimi infantilnými poznámkami,hoci sám nebol schopný vytvoriť ani vlastnú diplomovú prácu.

Pacienti na Covid-19 pribúdajú nielen na Slovensku,ale napríklad aj v Izraeli,a to aj napriek očkovaniu.Navyše významná časť obyvateľstva na Slovensku nebude môcť podstúpiť očkovanie pre rôzne chronické ochorenia.

Počet chorých a obetí na životoch sa začal významne zvyšovať po prvom kole testovania,ktoré neschvaľovali odborníci,ale vynútil si zakomplexovaný premiér,túžiaci po jedinej pravde – tej vlastnej.

A odborníci opakovane varovali,že plošné testovanie nie je riešením (čo potvrdzuje aj fakt,že Slovensko je jedinou krajinou,ktorá sa touto cestou uberá),čo opäť zodpovední ignorovali.

Už dnes zásluhou neschopnej vlády stoja tisíce občanov nad priepasťou chudoby a hladu.Úplná izolácia ich definitívne zrazí na kolená.Pribudnú ľudia s psychickými problémami,dá sa počítať s nárastom pokusov o samovraždy.Už dnes sú mnohé rodiny bez príjmu,alebo majú nedostatočné príjmy.A pripomeniem niečo,čo spomenuli iní a v iných príspevkoch …

Pomoc štátu bola izolovaná na skupiny ľudí,ktoré nemajú žiadne nedoplatky v rôznych oblastiach.Naopak,dodávateľom štátu sa stala v rozpore s touto praktikou a platnou legislatívou spoločnosť,ktorá nedoplatky mala.(a položme si otázku,z čoho ich tak zázračne zrazu zaplatila).

Pravidelné príjmy majú zaručené ľudia,ktorí napáchali vo verejných funkciách miliónové škody svojimi neodbornými rozhodnutiami – stačí spomenúť tých,ktorí si udelili zlaté padáky aj napriek škodám,ktoré spôsobili inštitúciám,na ktorých čele stáli.Dodnes sedia aj v parlamente ľudia,ktorí prijímali pochybné rozhodnutia v rôznych funkciách a napriek tomu sú – za vodou.

Štát hodil cez palubu ľudí,ktorí sa živili vlastnou prácou a aj keď nestíhali plnenie všetkých povinností,nechodili každý mesiac na úrad s natiahnutou rukou a nežiadali rôzne druhy dávok.Ako sa majú cítiť,keď dostávajú dávky tí,ktorí nikdy a nič neurobili,celý život žijú zo sociálnych dávok a nemajú žiadny záujem o zmenu svojho života ?

A to je len úvaha pri spomenutí myšlienky,že opäť bude decimované obyvateľstvo,ktoré sa živilo poctivou prácou,ale akákoľvek zmena sa nedotkne tých,čo nikdy nepracovali …

Pán minister Krajči,ste neschopný a zodpovedný za súčasný stav.Odstúpte ! (Nie,nečakám Vaše odstúpenie a už vôbec si nerobím ilúzie,že odstúpi z funkcie alebo bude odvolaný najväčší vinník súčasného stavu – premiér.)