Dajte sa vypchať s ospravedlnením, páni

17. februára 2021, cudzinec, Nezaradené

Ospravedlnenie za chyby,ktoré spôsobili desaťtisíce chorých a tisíce mŕtvych,sprevádzané zotrvaním vo funkcii,je drzosťou najhrubšieho zrna.

Ak by svoje chyby politik naozaj ľutoval,jednoducho by opustil funkciu,na ktorú nemá schopnosti.A súčasná slovenská vláda je optikou následkov pandémie kolektívne neschopná.

Čo vystúpenie premiéra,to katastrofa,klamstvo alebo hanba.Bigotný politik v kresle ministra zdravotníctva nevie riešiť odborné problémy,ale dokonale zvláda integrovanie bigotných názorov do zákona.Asi by bolo potrebné konečne schváliť zákon,ktorý by poskytol jasný obraz o skutočne veriacich,teda prenesenie bremena financovania náboženských spolkov na plecia ich členov.Asi bude zbytočné spomínať trápne komentáre V.Remišovej,či rôzne verbálne prešľapy ministra obrany,alebo hanebné udalosti v rezorte spravodlivosti.Dnes sa smeje z nás celá Európa,ako sme sa prizerali ohnutiu zákona,aby sa mohla stať špeciálnym prokurátorom súdne trestaná osoba v podmienke.

Takže páni,svoje pokrytecké ospravedlnenie si strčte za klobúk a dúfajte,že tento národ bude i naďalej (naivne) veriť vašim rečiam.A ak by sa náhodou prebudil,veľa šťastia.