Zavolajte exorcistu, nech pomôže fanatikovi

23. februára 2021, cudzinec, Nezaradené

Videá ministra Krajčiho nie sú na pobavenie,ale zdesenie.Po ich zhliadnutí sa môže diviť jeho neschopnosti len naivný človek.

Asi by sme mu mali zavolať exorcistu,nech vyženie diabla zo Slovenska a zastaví pandémiu.Len akého – každý by najprv vyháňal premiéra aj s ministrom.Nie je nič horšie,ako náboženský fanatik pri moci.

Od pondelka do soboty lotor,však v nedeľu dostane odpustenie.V zásade sme sa od čias Jana Husa nezmenili.Skončil na horiacej hranici,lebo okrem iného brojil proti predávaniu odpustkov.To ešte nevedel,že príde doba,keď bude na predaj úplne všetko.

Referendum je nezmysel.Nerieši podstatu problému,navyše aj prípadný úspech bude spojený s množstvom ďalších obetí na životoch …

Je to falošné pozlátko na deravom kabáte neschopnej opozície.Opozície bez charakteru,ktorá má možnosť konať aj bez referenda a oveľa účinnejšie.Mandát je však cennejší ako zdravie a životy národa.Preto volanie po referende.Sekeru zaplatia občania a páni poslanci neriskujú vôbec nič.Vlk sýty i koza celá.