Nepochopiteľné piruety R. Sulíka

26. marca 2021, cudzinec, Nezaradené

Mačkopes v podobe “pozastavenia” členstva v koalícii je ďalším nezmyslom v rétorike šéfa liberálov.

Ktosi povie – chce si nechať otvorené dvere pre pokračovanie vo vláde.Neviem,ale komu sú potrebné otvorené dvere na spoluprácu s nedôveryhodným partnerom ?
Sulík sa jasne vyjadril,že dohody s OĽANO sú skôr zdrapom papiera.Potvrdil ich opakované porušenie zo strany I.Matoviča.A priznal absenciu akejkoľvek úcty a rešpektu zo strany koaličného partnera.

Je úplne jedno,v akej pozícii bude Matovič,nikdy a s nikým nebude dodržiavať žiadne dohody.Kto o tom pochybuje,nech si spomenie na rad ľudí,ktorých podrazil alebo ho sklamaní opustili.Za všetko stačí spomenúť provokáciu voči R.Procházkovi,či podraz na MOST-Híd pred voľbami 2016.

Aj keby nebol Matovič v žiadnej vládnej funkcii,OĽANO bude neriadená strela.

Je to politický podnikateľský subjekt,ktorý by podľa zákona o politických stranách už dávno nemal existovať.A vie to dobre aj R.Sulík.

Čo teda očakáva od spolupráce ? Udržanie postov za cenu neustálych hádok a podrazov z strany I.Matoviča ? Naozaj naivne verí,že nahradením Matoviča inými členmi “hnutia” sa stratí vplyv neschopného premiéra na ich konanie ? Naozaj si môže dovoliť luxus plytvania časom v terajšej situácii,spojený s nestabilnou vládou ? Naozaj zabudol,ako po voľbách 2016 rozkopal Matovič jeho plány na pravicovú koalíciu a doslova daroval vládnutie do rúk SMER-u ?

Potom sa Sulík za roky v politike nič nenaučil,alebo je natoľko zaslepený po účasti vo vláde,že obetuje pre svoj cieľ hocičo.Ak by totiž nebol prilepený ku kreslám,vylúčil by akúkoľvek spoluprácu s OĽANO a v súčasnej situácii by bez váhania inicioval odvolanie Matoviča v parlamente.