Kohút s melírom je vždy len – Kohút

3. apríla 2021, cudzinec, Nezaradené

Takže si zložke ružové okuliariky a konečne pochopte – opäť vás podviedli.

A nikdy nešlo o nič iné.Vláda s Hegerom na čele a Matovičom ako ministrom je vláda – Matovič II.Stále bude rozhodovať sociopat,ktorý zavinil svojou neschopnosťou tisíce obetí pandémie na Slovensku.A nič na tom nezmenia ani trápne reči osoby v prezidentskom paláci,ktorá prekonala všetkých svojich predchodcov v hanebnej dehonestácii všetkého,čo symbolizuje slovo – prezident.

Aký je plán,ukáže budúcnosť.

Súdiac podľa aktuálneho vývoja,nacisti v Berlíne a Bielom dome sa snažia vyprovokovať konflikt s Ruskom za každú cenu.Konflikt,v ktorom budú bojovať do posledného cudzieho vojaka či obyvateľa.Zodpovedá tomu aj skutočnosť,že v Bielom dome je vrchným veliteľom ujo,ktorý má problém prejsť niekoľko schodov a nie je vôbec isté,či sa vie orientovať v čase a priestore.A možno by stálo za úvahu a preskúmanie,či je vôbec nažive.Z minulosti poznáme príklady politikov,u ktorých sa neskúmali životné funkcie,ale len hľadal vhodný termín pre oznámenie,že odišli na konferenciu so Stvoriteľom.

A prečo som to spomenul ? Komu najviac poslúži komediantská vláda na Slovensku ? Čia krvavá čižma pod zámienkou presunov dupe po slovenskej hrude ? Kto svojho času schválil zločinné prelety nad Slovenskom a bombardovanie Juhoslávie ? Kto a prečo sa bojí zrušenia núdzového stavu ?

A na záver – prečo beztrestne a pravidelne dupú po uliciach pobaltských krajín (ale aj na Ukrajine) pohrobkovia Hitlera a jeho niekdajších estónskych či lotyšských prisluhovačov a vrahov ? Prečo Brusel mlčí ? Pretože mu to vyhovuje !