Samošpajdľovanie a iné sprostosti z dielne reinkarnovanej vlády (obyčajných darebákov)

5. apríla 2021, cudzinec, Nezaradené

Kdesi sa objavilo,že uvoľnenie opatrení bude spojené so “samotestovaním”.

Čiže občan si svojpomocne vopchá špajdľu do nosa a tak sa zabijú dve muchy jednou ranou – ušetria financie na testovacích miestach a zodpovednosť za prípadné následky bude na pleciach občana.Prečo ? Nuž,treba nejako minúť tisíce testov-netestov,kde niet žiadnych pochýb o nečistom pozadí ich nákupu.

Pri pohľade na možnosti otestovania je prijateľnejšia iná možnosť,ktorú však štát (či presnejšie darebáci vo verejných funkciách) neuznáva.Test na protilátky,ktorý by bol najmä presnejší a bezpečnejší.Obvyklá výhovorka znie,že sa tieto testy nemôžu používať,pretože sú na profesionálne použitie a navyše je ich údajne na trhu množstvo z pochybných zdrojov a pochybnej kvality.Opäť ukážka politickej demencie a neschopnosti.

Ak sa na trhu nachádza neschválený výrobok,majú zodpovední všetky nástroje,aby jeho predaj zastavili a vinníkov potrestali.Takže buď klamú alebo sú neschopní … 

Druhé je pravdivejšie.A je ešte aj tretia možnosť,kde môže zaznieť otázka – kto a koľko dostal,že sa presadzuje súčasný systém testovania ? Pretože morálka súčasných mocipánov sa nelíši od ich predchodcov.Však sa stačí pozrieť,ako sa dostali k svojim akademickým titulom,alebo iné čudesnosti.Niet divu,že najlepším ministrom školstva je podľa nich obuvník.

Zaujímavé je aj niečo iné.Vakcínu z Ruska odmietajú,lebo nemá požehnanie európskej liekovej agentúry.Testy na protilátky majú certifikát spomínanej agentúry a tiež ich odmietajú.V čom je teda problém ? Dva metre podľa toho,čo im aktuálne vyhovuje.

Donedávna som bol presvedčený,že éry Mečiara a Fica sú neprekonateľné.Mýlil som sa.Aktuálna garnitúra dokáže svojimi klamstvami prekonať aj posledného škótskeho kráľa Idiho Amina,niekdajšieho diktátora z Ugandy.Už jej len chýba pokus o prišitie končatín protivníkov na opačné miesta … ale na Slovensku je možné všetko,takže …