Svet sa smeje na Slovensku

10. apríla 2021, cudzinec, Nezaradené

Zahraničné komentáre by pôsobili zábavne,keby neboli pravdivé alebo mierne povedané – zaslepené účelom,svätiacim prostriedky.

Ak Češi konštatujú,že aktuálna bábkohra je lepšia ako mafiánska vláda,mierne povedané zavádzajú.Z predošlých vlád nebol zatiaľ nikto usvedčený z mafiánskych kontaktov,ale v súčasnej garnitúre preukázateľne sedia ľudia s kontaktmi na pochybné osoby z podsvetia.

K Matovičovi a jeho hodnoteniu je zbytočné plytvať slovami.Možno by sa niekto mal zamyslieť,prečo ho aj v zahraničí pokladajú za osobu s pochybnými daňovými praktikami.Je však nepochybné,že nebudú nad tým špekulovať členovia aktuálnej koalície,ktorých má nepochybne expremiér v hrsti.

Ostáva len otázka – čo na nich má ?

Ak by chcel niekto bývalej garnitúre vykrikovať kontakty – napríklad na Kočnera,možno by sa mal zamyslieť,kto zo súčasnej koalície kontakty s Kočnerom nemal.Pri vylúčení závadových osôb by sme dnes nemali vládu.Žiadnu.Pretože za každou politickou stranou stojí nejaká pochybná persóna.A to už nespomíname politických podvodníkov,ktorí sedia dnes v parlamente a zastupujú neparlamentné strany.Bežný slovenský folklór.

Svet sa na Slovensku zabáva.Aj na tom,ako jeden psychopat vo verejnej funkcii otvorene a beztrestne uráža národ či svojich oponentov.V normálnej krajine by mal odetú zvieraciu kazajku a možno aj sedel vo väzení.