USA a NATO – obraz moderného fašizmu vo svete

11. apríla 2021, cudzinec, Nezaradené

Počas režimu A.Hitlera v Nemecku bolo bežnou praxou vyhľadávanie nepriateľov a vôbec nezáležalo na tom,či boli skutoční alebo fiktívni.Všemocné gestapo vedelo popraviť každého bez rozdielu a hlavne bez dôkazov.

Dnes máme svet pod drobnohľadom technológií,ktoré začínajú kamerami v uliciach a končia satelitmi,umiestnenými vo vesmíre.Slovné spojenia ako “osobná sloboda” alebo “sloboda prejavu” sa stali frázami v slovniku zabudnutých práv,o ktorých tak kedysi vrieskala západná propaganda a miestne disidentské prostitútky (ktorým najväčšmi smrdela práca,čo sa potvrdilo po roku 1989).

Niet divu,že Američania úplne bežne vraždia svojich údajných nepriateľov po svete.Niet divu,že ich najväčšími nepriateľmi v súčasnosti boli spojenci z minulosti.Či už to platilo na S.Husajna v Iraku,alebo U.bin Ládina v Afganistane.A nepomôžu ani frázy,prečo nie je možné obvinených z vojnových zločinov postaviť pred súd.

Nezakryjú fakt,že by obvinení mohli odkryť svetu,kto ich pri zverstvách podporoval – napríklad pravdu o tom,že technológie na výrobu biologických a chemických zbraní odpredala Iraku v roku 1987 administratíva R.Reagana.

Dnes sa nás snažia pohrobkovia A.Hitlera či V.Quislinga zatiahnuť opätovne do konfliktu s Ruskom.Výdatne im pritom pomáhajú naši domáci kolaboranti,ako napríklad istý eurokomisár,ktorý na facebooku blokuje každého kritika,poukazujúceho na fakt,že ZSSR a súčasné Rusko nie sú to isté.

A tak sa dozvedáme,že sú hrozbou ruské vojská na vlastnom území,a naopak je všetko v poriadku,ak sa po Nemecku pohybujú krvavé čižmy amerického okupanta,ktorý tam straší od konca druhej svetovej vojny.Asi nebude náhoda,že zločinci v americkej uniforme sú vyňatí spod jurisdikcie národnej legislatívy a v prípade zločinu sa sťahujú do USA,kde sa údajne za svoje zločiny zodpovedajú.

Aktuálny vývoj je však pochopiteľný.Krajiny východnej a strednej Európy boli zásluhou domácich zradcov rozvrátené a vykradnuté,a tak sa hľadajú posledné zdroje na záchranu západného komfortu.

V prípade Slovenska je viac než jasné,že sa letisko na Sliači opäť mení na cudziu vojenskú základňu.Potvrdzujú to infantilné vyjadrenia zodpovedných,ktorí čosi šemotia o obnove civilnej prevádzky,ale ich vyjadrenia sú tak dôveryhodné,ako priateľsky natiahnutá tlapa vlka k roztrasenej ovci.

O mnohom svedčí aj tolerancia koaličných partnerov k duševne vyšinutej osobe z Trnavy,permanentne napádajúcej každého,kto sa opováží mať iný názor.Je hanbou,že dokonca aj zahraničné médiá bez obalu hovoria o daňovom podvodníkovi v našej vláde.Je však zjavné,ak ide niekomu o moc,nemá kožu na tvári.Čo dokonale platí o členoch vládnej koalície.

Ak nás domáci kolaboranti zatiahnu do vojny s Ruskom,mám návrh – postavme ich do prvej línie,bez zbraní,ale s rodinami.Nech si vychutnajú vlastnú dobrotu.