Falošné náreky Baloghovej, Schutza a spol. nad Matovičom . . .

16. apríla 2021, cudzinec, Nezaradené

Mienkotvorné médiá,najmä redaktori denníka SME alebo jeho bývalí členovia,sa doslova predháňajú v kritike ministro-premiéra Matoviča.Márne.

Možno naozaj boli kedysi hľadačmi pravdy a jej ochrancami,no to už dávno neplatí.Matovič je dokonalým produktom médií po všetkých stránkach,a práve médiá sú zodpovedné za spúšť,ktorú stihol zanechať po roku vládnutia.

Len slepý nevidel,že od začiatku v politike pôsobil ako slon v porceláne,ktorý nerešpektoval nič a nikoho.A médiá ho v tom výdatne podporovali,lebo kopal proti správnemu súperovi.Všetci dobre videli,kam vedie jeho bezbrehá nenávisť,ale nikoho to netrápilo.

Matovič nikdy neplánoval vládnuť a niečo naozaj zlepšiť.Stačilo mu využívať cudzie príbehy,vykrikovať a dostávať štedré štátne príspevky.A bolo mu jedno,aké prostriedky na dosiahnutie cieľa využije.Klamstvá,urážky,či polopravdy.

Médiá nevideli a nechceli vidieť jeho pravú tvár.A dnes len falošne plačú a utekajú podľa zásady “zachráň sa,kto môžeš”.

Pandémia odhalila mnohé.No najmä vyzliekla úplne donaha ich falošného hrdinu … a ukázala,kto a ako ľahko predá sám seba za hrsť strieborných.A aké sú následky.