Očkovacie kampane ilustrujú hlúposť vládnucej elity

8. decembra 2021, cudzinec, Nezaradené

Deň čo deň je obyvateľstvo masírované rôznymi katastrofickými víziami a štatistikami,čo sa asi stane,ak sa nebude pravidelne “opichávať” ako prostitútka vo verejnom dome.

Tupci s kúpenými titulmi a servilné médiá vystrašili ľudí tak,že sa už pomaly boja “otvoriť dvere”,aby nevyskočil spoza nich nejaký očkovací fanatik.

Už sa konečne zobuďte a uvedomte si,že boj s pandémiou majú riadiť odborníci,na profesionálnej úrovni a informácie majú byť objektívne.Kým budú rozkazovať blbci s napoleonským komplexom,nikde sa nepohneme !

Prvá otázka – prečo odmietajú ľudia očkovanie ?

Pretože po ňom najviac volajú ľudia,ktorí ich za vlastný názor (a často aj oprávnené obavy) vulgárne a beztrestne urážajú ! Ľudia,ktorí žijú z daní tých,ktorých urážajú !
Ak niekto volá po zodpovednosti pacienta,ktorý z obáv o svoje zdravie,život,osud vlastnej rodiny odmieta očkovanie,prečo nie je sám ochotný prevziať zodpovednosť za následky svojich rozhodnutí ?

Otázka druhá – prečo lekári odmietajú vydať pacientovi písomné doporučenie,či sa má vzhľadom na zdravotný stav očkovať alebo nie ?

Čoho sa boja ? Alebo skôr koho … ? Však sami lekári neustále masírujú verejnú mienku,aby sa ľudia očkovali,ale z nejakého dôvodu sa boja svoje stanovisko potvrdiť aj prevzatím zodpovednosti.Prečo ?

A na záver – antivaxeri neexistujú.Existujú len ľudia,ktorí majú oprávnené obavy pri pohľade na to,kto riadi Slovensko.A oprávnene neveria “ľuďom”,ktorí dehonestujú verejné funkcie vulgárnym slovníkom.Oprávnene neveria ľuďom,ktorí sa na to len prizerajú.