Založ si blog

Očkovacie kampane ilustrujú hlúposť vládnucej elity

Deň čo deň je obyvateľstvo masírované rôznymi katastrofickými víziami a štatistikami,čo sa asi stane,ak sa nebude pravidelne “opichávať” ako prostitútka vo verejnom dome.

Tupci s kúpenými titulmi a servilné médiá vystrašili ľudí tak,že sa už pomaly boja “otvoriť dvere”,aby nevyskočil spoza nich nejaký očkovací fanatik.

Už sa konečne zobuďte a uvedomte si,že boj s pandémiou majú riadiť odborníci,na profesionálnej úrovni a informácie majú byť objektívne.Kým budú rozkazovať blbci s napoleonským komplexom,nikde sa nepohneme !

Prvá otázka – prečo odmietajú ľudia očkovanie ?

Pretože po ňom najviac volajú ľudia,ktorí ich za vlastný názor (a často aj oprávnené obavy) vulgárne a beztrestne urážajú ! Ľudia,ktorí žijú z daní tých,ktorých urážajú !
Ak niekto volá po zodpovednosti pacienta,ktorý z obáv o svoje zdravie,život,osud vlastnej rodiny odmieta očkovanie,prečo nie je sám ochotný prevziať zodpovednosť za následky svojich rozhodnutí ?

Otázka druhá – prečo lekári odmietajú vydať pacientovi písomné doporučenie,či sa má vzhľadom na zdravotný stav očkovať alebo nie ?

Čoho sa boja ? Alebo skôr koho … ? Však sami lekári neustále masírujú verejnú mienku,aby sa ľudia očkovali,ale z nejakého dôvodu sa boja svoje stanovisko potvrdiť aj prevzatím zodpovednosti.Prečo ?

A na záver – antivaxeri neexistujú.Existujú len ľudia,ktorí majú oprávnené obavy pri pohľade na to,kto riadi Slovensko.A oprávnene neveria “ľuďom”,ktorí dehonestujú verejné funkcie vulgárnym slovníkom.Oprávnene neveria ľuďom,ktorí sa na to len prizerajú.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

vojna na Ukrajine, delo

Ukrajina má ťažkosti na východe krajiny, nedostatok munície je závažný

16.04.2024 10:10

Už vo svojej analýze z predchádzajúceho dňa ISW upozornil, že Rusko by nedostatok munície mohlo využiť na ovládnutie mesta Časiv Jar.

Peter Pellegrini

Prieskum: Najdôveryhodnejším politickým lídrom je Peter Pellegrini

16.04.2024 09:49

Vyplýva to z prieskumu agentúry Focus pre TV Markíza. Kto obsadil druhé a tretie miesto?

doprava

V Bratislave husto prší, doprava takmer skolabovala

16.04.2024 09:46, aktualizované: 10:01

Na D1 v smere od Senca cez Zlaté Piesky a Prístavný most do Petržalky hlásili vodiči zdržanie 40 minút.

Lukašenko

Mlátili ju hlava-nehlava. Bieloruska na toaletnom papieri opísala brutalitu Lukašenkovho režimu

16.04.2024 09:12

Kacarynu Novikavovú zatkli v júni 2023, keď mala na sebe iba nočnú košeľu.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9452153x
Priemerná čítanosť článkov: 3866x

Autor blogu