Katastrofálny úpadok inteligencie národa

3. januára 2022, cudzinec, Nezaradené

Prvé hodiny nového roka opäť potvrdili,ako ľahko národ osprostie,ak je vystavený mamonu a falošným hodnotám.

Takže len stručne …

Banda zodpovedných “kreténov” stojí s deťmi v rade na McDonald.Nie,nevadilo by to,keby ten rad nevytvorili – na prechode pre chodcov !

Za čo sa dnes dávajú vodičské preukazy ? Za peniaze ! Ak by to bolo za znalosti a schopnosti,nestáli by autá v rade na McDrive – v križovatke !

Keď je niekto očkovaný,je aj nesmrteľný.Ak by to bolo inak,nosili by očkovaní – respirátory !

Demokracia priniesla tak obrovský kultúrny pokrok,že sledovanosť televízií by bola na bode mrazu,ak by nemali k dispozícii totalitnú tvorbu z 50.rokov,alebo čias normalizácie !

Diktatúra jedinej strany skončila dávno,a tak jej obdivovatelia chystajú diktatůru kolektívnej blbosti – a kto sa opováží samostatne myslieť,skončí v base ako autor alebo podporovateľ falošných správ (tzv.hoaxu).O čistú a čestnú spoločnosť idú bojovať nositelia falošných akademických titulov,či moralisti s premlčanou trestnou činnosťou a ich “poskokovia” !

Ako sa stať za minútu proruským trolom ? Stačí hlasné priznanie,že západné lajno na tanieri nie je – smotana !

Netreba vyrábať to,čo si môžeme doviezť (povedal jeden ekonomický “génius”).Zabudol spomenúť,že draho dovezené budú ľudia platiť otrockou drinou a on – z nakradnuteho !

Pospolitá Slovač ešte stále nepochopila,že z lajna sa dá možno upliesť aj bič,ale jeho majiteľ bude vždy len – smrdieť lajnom (a nebude sa blyšťať dukátmi)