Tresky-plesky (nielen) ministra zahraničia

17. januára 2022, cudzinec, Nezaradené

Takže Krym je anektovaný Ruskom,súdruh minister.No asi je na tom lepšie,ako zločinne napadnutý a rozvrátený Irak,s množstvom obetí,alebo podobne rozvrátený Afganistan (odkiaľ Američania radšej utiekli)

Američania podľa Korčoka garantujú bezpečnosť Slovenska.Takže to nie je členstvo v NATO ? (Iste,však NATO nebolo schopné vyriešiť ani spor Turecko – Grécko).Ale ak je to pravda,potom je členstvo v NATO – nezmysel.

V prípade akejkoľvek zmluvy platí to,čo je v zmluve napísané a nie to,čo si niekto o jej obsahu myslí.

Ak Rusko nemá právo na bezpečnostné záruky,potom by nemal byť problém ani s umiestnením ruských základní na Kube (čisto fikcia,ale ako by zase vrieskali v Bielom dome)

Súdruh Korčok,vôbec nie je podstatné,či všetci naokolo majú niečo podpísané.Politika je o lobizme,korupcii a platnosti porekadla – bližšia košeľa ako kabát

Ak je obranná zmluva taká jedinečná,čo tam po nejakom Ficovi,však národ ju hravo pochopí a schváli v referende,nie ?
(Ach prepáčte,zabudol som.Národ by ju možno aj pochopil,keby všetci boli rovnakými produktami “univerzít” s titulmi za peniaze (bez hodnoty),ako nejeden z predstaviteľov koalície)

Politik má plnú hubu národa,keď niečo chce.A po dosiahnutí cieľa má národ … vieme,kde.

Poučenie z “dementného” vývoja

Za socializmu mohli na vysoké školy vynikajúci študenti a nomenklatúrne kádre.Prví skončili po otvorení hraníc v zahraničí a uplatnili sa.Druhí sa natlačili do privatizácie a politiky,a skončili podľa pôvodného plánu,len v inej zadnej časti.

Dnes môže na univerzity každý (idiot),rozhodujú len financie a teda nečudo,že absolventi zatlieskajú hocijakému nezmyslu.Však ich schopnosti a intelekt sú tak úžasné,že s vysokou odbornosťou dokladajú zeleninu alebo predávajú hamburgery.

Smola.Väčšinu národa ešte stále tvoria ľudia,ktorí museli niečo vedieť a nepotrebovali si kupovať glejt o tom,že niečo vedia.

Chcete sa biť za americké záujmy a falošnú západnú “kultúru” súdruh Korčok ? Fajn,nikto Vám nebráni.Kúpte si (za svoje) ostrov a nechajte tam postaviť,čo vás napadne.Alebo si vezmite flintičku,šmatľavého Jarka a choďte sa biť …