Jednoduchý Jarko nepochopil

18. januára 2022, cudzinec, Nezaradené

Jednoduchý Jarko z košiara veľmi jednoduchých akosi nepochopil,že občan má na háku,či Fico jednal alebo nejednal o nejakých amerických základniach na Slovensku.Akosi mu nedošlo (niet divu),že občan cudzie vojská a základne na Slovensku nechce ! Nech by to navrhoval a presadzoval ktokoľvek.

Stručne,príchodu americkej okupačnej (krvavej) čižmy asi nezabránime,a zrejme sa budeme len zlostne prizerať,ako banda dezolátov a opíc (platených Američanmi) nás predala a urobila z nás americkú kolóniu.A terč prípadného ruského odvetného úderu.

Ostáva už len jedna otázka … kto a za koľko predal štát a národ ?

V prvom rade musíme konštatovať kontinuitu konania ministerstva zahraničia v tejto veci.Dialo sa tak za vládnutia Fica a deje sa tak aj dnes.Akurát niektoré figúrky sa posunuli mimo šachovnice a iné boli povýšené.Skúsme sa teda zamyslieť.

Niekde možno túžia po peniazoch,inde po zavŕšení „úspešnej“ kariéry veľkolepým postom

Take – bude jednou z odmien za zradu vlastního národa podpora pro kandidatúre na vysoký post v rámci únie,NATO alebo OSN ? Prípadne podpora pri kandidatúre na jednu z najvyšších (alebo najvyššiu) funkcií ?

Či bude jednou z odmien podpora v budúcnosti pri (zatiaľ neoznámenej) kandidatúre na post prezidenta slovenského (asi už bábkového) štátu ? Alebo niekto presadzovaním amerických záujmov na Slovensku spláca (volebnú) podporu z minulosti ? Ku ktorému (politickému) marketingovému produktu by to najviac sedelo ?

O mnohom svedčia bezpečné lokality niektorých „chatrčí“ významných osôb na Slovensku

Niekto investoval do emirátov,iný pre istotu k protinožcom a niekto (hen) kúsok na riviére,alebo za kanálom La Manche.V tom poslednom prípade sa hovorí o človiečikovi,ktorý pomaly ani nos nevystrčil za hranice,nevie ani zbla inak (ako slovensky) … asi sa bude dorozumievať rukami a nohami,že.

Neviem,ale ak súčasné politické úkazy vezmú nohy na plecia a zmiznú kdesi do sveta,asi sa opäť ocitneme za ostnatým plotom.Keď ich všetci trochu spoznajú,budú sa pred nami chrániť viac,ako pred pandémiou Covid-19.A keď začne perliť „Kompa“ … škoda reči.