Osobnosti bez chrbtovej kosti

20. januára 2022, cudzinec, Nezaradené

Slovenský politik nemá tvár,ani chrbtovú kosť

Premiér sa správa ako vyšitý boľševik,keď chce držať politickú líniu.Prezidentka … tak tam je naozaj škoda plytvať slovami.Jej postoj k “obrannej” zmluve s USA je vrcholom pokrytectva – osobného i politického.

O nič lepšie nie je na tom ani opozícia.Ak by naozaj pokladala zmluvu za hanebnú a odporujúcu ústavným zákonom,neplytvala by časom na prípravu referenda,ale by priamo využila zákonné prostriedky (napríklad v trestno-právnej rovine).Zrejme majú maslo na hlave všetci a tak môžu len viesť prázdne reči (však nič nerobia inak od prevratu)

Keď nejde o život,ide OLAJNO …

Smiech nás rýchlo prejde.Len si pripomeňme,že svojho času HejSlováci masírovali národ,že nechcú okupáciu cudzími vojskami (teda Sovietov),nechcú sa podriaďovať rozhodnutiam Prahy (chcú samostatnosť) a želajú si spoluprácu všetkých …

A skončilo to prípravou cudzej vojenskej prítomnosti na Slovensku,podriadením sa Bruselu (centru pripravujúcemu a realizujúcemu plány na európsku federáciu),a spoluprácou pre všetkých (ktorí sa nechajú zbedačiť a okradnúť ).

Ostáva otázka – koľko za to dostali ? A konštatovanie – vždy podporovali aktuálnu moc a proti ničomu nebojovali (ak im nezaplatili)

Kto dnes kolaboruje s Američanmi,kolaboroval včera so Sovietmi (a štátostranou) a predvčerom s nacistami.