Na našich spojencov sa dá “spoľahnúť”

28. januára 2022, cudzinec, Nezaradené

Však také Poľsko podpísalo v roku 1934 pakt s Hitlerom,aby jeho jedným výsledkom bola (slovenským národom) vytúžená poľsko-maďarská hranica

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Německo-polský_pakt_o_neútočen%C3%AD

A pre udržanie mieru v Európe (až na pár mesiacov) darovali Londýn a Paríž v rámci Mníchovskej dohody 1938 časti územia Československa (svojho spojenca) Hitlerovi,aby sa potom prizerali,ako zničil celý štát a rozdelil ho na protektorát Čechy-Morava a bábkový slovenský štát.


O úcte našich “spojencov” k nám svedčí aj fakt,že ocenili boj československých vojakov v rámci bitiek o Britániu tak,že si nechali zaplatiť ich výcvik a výzbroj.Len pre ilustráciu,od Poľska nič podobné nežiadali.

Klenotom nášho spojeneckého vzťahu boli rokovania Londýna-Paríža-Washingtonu-Moskvy o povojnovom usporiadaní Euròpy v rokoch 1944-45,v rámci ktorých nás “spojenci” vytrhli z pažeráka Hitlera,aby nás následne hodili do pažeráka – Stalinovi.

A neskôr sa po vojne divili,prečo ľudia z toľkokrát zradeného štátu freneticky tlieskali rôznym absurdným politickým procesom.

Na našich spojencov sa dá naozaj spoľahnúť.Napríklad v rokoch 1953 (NDR) a 1956 (Maďarsko) vyprovokovali ľudové povstania proti vládnucej moci s prísľubom pomoci,aby sa neskôr prizerali,ako boli utopené … v krvi.

A spojenci (tentoraz z radov Varšavskej zmluvy) sa nezapreli ani v auguste 1968.Prišli nás “pozrieť” s dymiacou zbraňou v hrsti a niektorí (iste len omylom) zabudli odísť.Ale tiež sa tam hovorilo niečo o dočasnosti (ako dnes pri vazalskej zmluve s USA).A tiež sa tam čosi hovorilo o pomoci členských krajín paktu pred možnou hrozbou (ktorú tiež akosi nevidel nikto,okrem “spojencov” a im oddaných prisluhovačov)

Niet nad úprimné priateľstvo a spojenectvo.Vo vzťahu k Bielemu domu by vedel čosi o tom povedať aj niekdajší iracký diktátor S.Husajn.


O charaktere americkej politiky svedčí aj neslávne známa aféra Irán – Contras.https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Aféra_Írán-Contras

Každý je dobrý,pokiaľ poslúži správnemu cieľu.Motto americkej politiky,ktorej predstavitelia s obľubou bojujú do posledného vojaka (vazalskej krajiny) A najlepšie na cudzom území.

Ako by asi skončil americký prezident,ak by vlastnému národu ponúkol rovnako hanebnú zmluvu,aká je predkladaná slovenskému národu ?

Goebbelsovia dnešnej doby idú v šľapajách svojho predchodcu a kričia o nebezpečnom Rusku.Kričia o hanebnom pohybe ruských vojsk (na ruskom území),a horlivo žiadajú,aby sa ich vojská mohli rozostaviť (na cudzom území).

Kričia,že nie je podstatný obsah zmlúv (ale len to,čo Vám povedia).Užitoční idioti s falošnými akademickými titulmi sa Vás snažia presvedčiť,že text o dočasnom užívaní majetku v súkromnom vlastníctve (bez nároku na náhradu) je len akýmsi slovným zvratom,ktorého sa netreba báť.Prečo ?

Veria,že urobia idiotov … z Vás.A správna otázka nemá byť “Prečo” … ale skôr “Za koľko” predali štát a národ.