Vláda šupákov národ vlastenectvu naučí …

2. februára 2022, cudzinec, Nezaradené

Slovač dnes trpí,lebo si seba a svoj pôvod neváži.No má šancu na otvorenie oči – môže poznať nepriateľa.A zbaviť sa jeho jarma.

Stručne – kto dnes kolaboruje s vazalskou zmluvou štátneho amerického terorizmu,rovnako kolaboroval so sovietskymi okupantmi a predtým s nacistami (alebo to robili jeho predkovia).A tomuto druhu hovoria všade vo svete rovnako – SVINE ! Mimochodom,ak by sa o niečo podobné pokúsili v USA,zle-nedobre by pochodili.Skončili by na elektrickom kresle,alebo v úlohe pohyblivého terča.Tam sa totiž vlastenectvo nosí,a tak by tam kopli (niekde) aj úkazy,tvrdiace “My sme Eurohujeri a potom …”

Slovač vlastenecký cit nemá.Nebola k nemu vychovaná,lebo ho nemajú ani vládnuce elity,ktoré otrčia namastený zadok hocikomu,kto zaplatí.

Pani,ktorá omylom národa získala prezidentský stolec,straší ruským bubákom

Kde nie sú argumenty,tam lietajú strašidlá.Smola,nežijeme v stredoveku,a (zatiaľ) nebola obnovená ani inkvizicia.Našťastie,lebo snahy o jej obnovenie rastú,keďže vládnuca sprostota sa (obrazu) pravdy bojí.Niekto chce vypínať internet,iný trestať za názor,ktorý nevie vyvrátiť argumentmi.

Na sklonku 19.storočia napísal É.Zola slávny list “Žalujem”,ktorým sa vyjadril k hanebnému zneužitiu moci v Dreyfusovej afére.

Ako vlastenec verím,že raz niekto napíše na Slovensku podobný list s názvom “Hanba im …” adresovaný všetkým,ktorí predávajú a predávali Slovensko a slovenský národ cudziemu záujmu.Tým,ktorí desaťročia robia z nás a budúcich generácií otrokov tretieho sveta.

Hanba im … Eurohujerom …