Oni nie sú národ, oni nie sú vôbec nič.

12. februára 2022, cudzinec, Nezaradené

Stručne a jasne – netreba padať na úroveň proamerických sluhov vo verejných funkciách

Možno uteší sklamané srdiečko plagát na bráne s nápisom “Vlastizradca”,ale len nakrátko a nie je to riešenie.Navyše to poslúži sluhom,aby sa hrali na obete.Takže priatelia,nerobte to – pretože potrestať ich môžete aj účinnejšie a oveľa bolestivejšie.A to dokonca bez slov.

Tradičným časom zúčtovania sú voľby.No kým k ním príde,môžete im ukázať ich miesto v spoločnosti aj inak.Môžete sa otočiť chrbtom,ignorovať ich prítomnosť,tváriť sa – nevidíme vás,neexistujete pre nás.

Zdá sa vám to málo ? Ale kdeže,práve naopak.Čo pre vás málo,pre nich katastrofa

Oni si zakladajú nielen na majetku (hoci aj z korupcie získanom),ale aj na honore z verejnej funkcie.Oni sú “niekto”,lebo majú funkciu.

A keď im vezmete “niekto” tým,že ich nevidíte,je to pre nich katastrofa,lebo honor je fuč a ostane – NIKTO.Prestávajú existovať,vytráca sa ich bublina dôležitosti,ktorů nenahradí nič.Ani majetok.

A posledným klincom do ich “rakvy zabudnutia” je hlasné a jasné NIE vo voľbách.Ak však má byť účinné,musí to byť NIE nielen im,ale aj celým ich politickým stranám.Má to byť vystavenie cestovného lístka do politickej a verejnej NIČOTY.

Tak vyzerá skutočný trest.Trest z rozhodnutia národa,ktorý je na úrovni.Pretože oni nie sú národ.Oni nie sú vôbec nič.