Máme vážnejšie problémy ako vládnucu sprostotu !

5. marca 2022, cudzinec, Nezaradené

A preto je zbytočné rozoberať,čo a kde vyhlásili predstavitelia najsprostejšej vlády v histórii Slovenska.

A tom som si kedysi myslel,že preraziť dno vlád V.Mečiara nikto nedokáže.Mýlil som sa,ako sa ukázalo.Ani Mečiar nebol tak arogantný,aby zveril ministerské funkcie chodiacej tuposti.

Máme dnes iné problémy.Bez okolkov,ak by sa starý kontinent stal dejiskom nového konfliktu,čaká nás hladomor,keďže sme zásluhou ekonomických analfabetov závislí na dovoze skoro všetkého.Nech tancujú radosťou tí,čo majú vlastné záhrady alebo políčka,čoskoro môžu zistiť,že vyhrali v lotérii.Obrazne povedané.

Prudký rast cien vo všetkých oblastiach bude nevyhnutne spojený s nárastom počtu ľudí v kategórii pracujúcej chudoby.Ďalší problém,ktorý sotva vyriešime.Nehovoriac o tom,že aj v pracovných miestach sme závislí na zahraničných spoločnostiach,ktoré nemajú k Slovensku žiadne väzby.

Tak sa zamyslite.Čo nás po táraninách členov vlády,alebo obyvateľky prezidentského paláca ?

Myslite na budúcnosť.Na najbližšie voľby,kde musíme nájsť riešenie,ako zaistiť vytvorenie dobrej vlády pre národ a Slovensko.Ako nájsť skutočnú osobnosť na post prezidenta,alebo ho radšej zrušiť.Však doteraz to bolo len horšie a úplne katastrofálne.

Ak naozaj chceme volať Slovensko vlasťou a byť skutočne nezávislým štátom,musia ho viesť ľudia,ktorí sa budú zodpovedať národu,nie národ im.