Ľudia pomáhajú a politickí chuligáni rokujú …

9. marca 2022, cudzinec, Nezaradené

Výpovede dobrovoľníkov z Košíc dali vysvedčenie slovenskej vláde,preslávenej tupými a nenávistnými výrokmi jednotlivých členov.

A kým dobrovoľníci pomáhajú zo svojho,vláda pod vedením bábky Hegera a dirigentskou taktovkou absurdného financmajstra Matoviča “pracuje” na legislatívnom rámci “pomoci” ukrajinským utečencom.Nuž,to najpodstatnejšie naši “potentáti” stihli,nie ? Presnejšie právnu normu o boji proti dezinformáciám,a aktuálne “intelektuálne” úvahy o trestnom postupe proti symbolu v podobe písmena “Z”.

Aspoň vieme,že je už nastavený rámec kontroly kvality poskytnutej pomoci,ktorú vraj budú vykonávať úrady práce a sociálnych vecí.Presne to najviac chýba utečencom.Čo tam po posteli,teplej strave,možnosti hygieny,či prijateľnej streche nad hlavou.

Skúste si predstaviť,ako by sme dopadli,ak by sme sa ocitli v núdzi a mala by nám pomôcť “banda” z aktuálnej vládnej potemkinovej dediny.

Nie,radšej si to nepredstavujme,výsledný obraz je desivý.Už teraz vidíme,že mnohí z politických chuligánov boli nielen odkázaní na pochybné získanie akademických titulov,ale zrejme im nikto nepovedal zásadu zo základnej školy

Kto rýchlo dáva,dvakrát dáva

Dúfajme,že sa slovenský volič konečne preberie a pochopí – kto sa roky správa v politike ako sociopat (alebo psychopat),nikdy sa nezmení a získaním funkcie bude akurát sociopat (psychopat) s mocou v hrsti.A to isté platí aj o hlupákovi,ak uchopí moc,bude z neho mocný hlupák,ale určite nie rozumný a rozhľadený štátnik !