Kolónia “Slovensko” vládu nepotrebuje

18. marca 2023, cudzinec, Nezaradené

Keď sa podriaďuje potrebám a želaniam iných.Záujmy národa a štátu sú kdesi na konci,ak ostanú čas a peniaze

Jednoduchá logika hovorí,ak sa nedajú využiť slovenské migy na obranu Slovenska,sotva ich použije Ukrajina.Alebo je to prvé tvrdenie klamstvo a potom by jeho autora z ministerstva obrany mal niekto (zákonne) riešiť.

Rovnaká logika hovorí,ak sa postavíte v akomkoľvek konflikte na niektorú stranu,stanete sa nepriateľom tej druhej.A to platí aj v prípade,ak “len” dodávate zbrane.Reakcia nepriateľskej strany je vždy nepredvídateľná.Môže si povedať,že ten “fľak” na mape Európy nestojí za pozornosť,ale nemusí.Stručne – vkladom iniciatívnych (vládnych a ústavných) blbcov do lotérie je osud národa (a teda aj našich rodín).

Páni,na Ukrajine sa bijú,choďte sa biť aj vy.Možno by to povedal Ľudovít XIV.,ale dnes nemáme 17.storočie

Nenávisť či skôr odpor Poliakov k Rusom alebo opačne,nevznikli na začiatku 2.svetovej vojny a ich korene nie sú v katynskom lese.Ťahajú sa stáročia a krv na rukách majú obe strany.Tak,ako svojho času delili Poľsko Stalin s Hitlerom,chceli predtým mať Poliaci spoločnú hranicu s Maďarskom alebo oveľa skôr sa snažili ovládnuť Moskvu pred nástupom Romanovcov a dosadiť vlastného “cára”.A o čosi neskôr sa poľsko-litovská únia niekoľkokrát delila,až nakoniec zanikla.

Keď sme boli deti,robili sa zbierky na rôzne “humanitné” ciele.Kde skončili,nikto nevedel.Isté je,že medzi podporou imperiálnych ambícií Sojuzu a Bielej chatrče nie je žiadny rozdiel.Vždy trpia nevinní.

Kto čakal,že krymská alternatíva kubánskej krízy bude Kremľom prehliadnutá alebo dokonca ignorovaná – je idiot a patrí na psychiatriu.