Propaganda neoboľševických kreatúr alebo …

4. júna 2023, cudzinec, Nezaradené

… trápenie krajiny,kde dnes na Slovensku znamenalo u nich pred týždňom,či skôr storočím.

A vraj pospolitá Slovač podlieha ruskej propagande,kričia nielen médiá,ale aj neslávne známy plešatý Tarzan Jarko z rodu obyčajných dezolátov.Ako to teda je ?

Keby sprostosť v poslednej vláde nekvitla (ešte šťastie,že nemôže nadnášať,lebo ministerku a podpredsedníčku vlády by museli uväzovať o stoličku kotevným lanom),tak by chápala jednoduchú rovnicu – kto nechce vojnu na Ukrajine,a chce jej rýchle skončenie,hľadá mierovú a hlavne rýchlu cestu.

A či už si to škrabáci z hlavných médií pripustia alebo nie,nikde sa nehovorí o mierovom riešení,ale všade len o dodávaní zbraní Kyjevu.Pritom skúsenosti z minulosti hovoria jasne.Koalícia spojencov dokázala rozvrátiť Irak,Afganistan alebo iné krajiny,ale pastieri kôz sa napriek tomu ubránili,ba dokonca v Afganistane im museli okupanti potupne vrátiť moc.Nič nové,však tam ani Sovieti či Briti predtým neuspeli.Len pripomeniem,že svetové spoločenstvo nijako pastierom kôz proti americko-britským agresorom nepomáhalo,a aj tak si poradili.Ako teda môže dopadnúť konflikt na Ukrajine ?

Ľudia budú trpieť dlhé roky,konflikt ostane zmrazený a víťazom budú výrobcovia zbraní

Ak niekto čaká víťazstvo Ukrajiny,je rovnaký šialenec,ako tí,čo po karibskej skúsenosti verili,že im prejde základňa NATO na Kryme.

Nikto nepochybuje,že treba donútiť Rusko,aby sa jeho vojská vrátili na rodnú hrudu.Vojenské prostriedky na to stačiť nebudú (pretože “civilizovaný” Západ je ochotný bojovať za Ukrajinu,ale len do posledného Ukrajinca).

Takže zhrnutie – čo nechápu jaternice v kostýmoch,chápe pospolitá Slovač.Nie je to o ruskej propagande,ale realite.Vojny vyvolávajú alebo tlieskajú im tí,ktorí v nich nikdy nebojujú.Tam zomiera a trpí len pospolitý ľud.

A ešte niečo – vládnu nám neoboľševici,ktorí len prezliekli kabáty,aby urobili kariéru.