Nevoliť I. – Roman Michelko, užitočný trol SMER-u

18. júla 2023, cudzinec, Nezaradené

Kedysi mal zaujímavé myšlienky,dnes sa v nich zamotáva a kritikov nazýva hlupákmi a idiotmi

V aktuálnom poslednom vystúpení označil za idiota diskutéra,ktorý dospel k záveru,že R.Michelko sa zastáva alebo obhajuje B.Kollára.

Jeho príspevky na YouTube čoraz viac pretekajú urážkami a osobnými ůtokmi proti tým,ktorí sa mu nepáčia alebo znepáčili.Ako by sa asi správal,ak by uspel v kampani a získal verejnú funkciu ? Ak sa nevie správať už v predvolebnej kampani,sotva by to bolo lepšie.

Kedysi sa vymedzoval voči politike SMERU a R.Fica,a označoval sa za ich kritika.Dnes sa javí ako ich užitočný politický trol

Pochytil ma záchvat smiechu,keď oznamoval svoj vstup na kandidátku SNS a vysvetľoval dôvody,ktoré ho k tomu viedli.Najmä pocit vlastenectva a sociálne cítenie,pretože tieto “hodnoty” sa počas celej éry národniarov niesli len vo verbálnej rovine.Či už ich viedol J.Slota alebo A.Danko.Ak sa niečím národniari naozaj preslávili,tak rôznymi kauzami a znehodnotením značky SNS.

A prečo si vlastne vybral národniarov ?

Sledujůc pozorne jeho príspevky,kritika SMERU a R.Fica sa v nich naozaj pravidelne objavovala.Ale väčšina príspevkov akosi vždy smerovala ku konštatovaniu,že podpora či voľba SMERU sů vždy lepšie,ako mocipáni po voľbách 2020.

Nehovoriac o tom,aký je reálny koaličný potenciál – tak SMERU,ako aj národniarov.Matematika je jednoduchá.Možnosti SMERU sa dajú odhadnúť medzi 15-20% zisku podpory vo voľbách,čo vyvoláva potrebu silného partnera.Partnera,ktorý by získal podporu 8-10% a vytvoril tak predpoklad pre silný základ možnej koalície.A týmto partnerom môže byť zatiaľ jedine SNS,čo vyžaduje posilnenie jej kandidátky.

Preto je R.Michelko na kandidátke národniarov.Na kandidátke SMERU by bol nepotrebný

Dobrý výsledok národniarov dáva predpoklad pre úspešné rokovania so stranou HLAS-SD.Politickým klonom SMERU.HLAS môže byť víťazom volieb.Aspoň podľa prieskumov.A niet pochýb,koho by si vybral ako partnera,pretože sotva bude túžiť po širokej koalícii,pretekajúcej osobnými ambíciami a spormi.

V čom by bolo lepšie opakovanie koalície SMERU s národniarmi ?

V ničom.Ak si chcú vybavovať účty s Matovičom a spol.,nech si nájdu iné pieskovisko.A hlavne si ho financujú z vlastného vrecka.

Slovensko potrebuje ľudí,schopných postaviť ekonomiku na reálnych základoch,obnoviť potravinovú sebestačnosť,obranyschopnosť (áno,asi si to naozaj bude vyžadovať obnovenie vojenského výcviku obyvateľstva), a riadenia štátu v prospech Slovenska a slovenského národa.Ľudí,ktorí budú chápať pojem vlastenectvo.A jeho naplnenie bude ich cieľom.

Užitočných trolov SMERU nepotrebujeme.

A nepotrebujeme ani užitočných trolov Bruselu a NATO,ktorí pokladajú za vlastenca len toho,kto bezvýhradne podporuje rozhodnutia z ich centrál,ako A.Stančík.Nad jeho zmýšľaním by kedysi komunisti tancovali.

Akoby vystrihnutý z vety “So Sovietskym zväzom na večné časy a nikdy inak”.Akurát nahradil slová Sovietsky zväz slovami Brusel a NATO.

Záver ? R.Michelka nevoliť.Kto kandiduje za SNS,podporuje SMER a R.Fica,a volá po návrate do minulosti.Ďakujem – nechcem.